Páginas

diumenge, 30 de novembre del 2014

#elretopinterest de noviembre: Decorando bastidores para Navidad


Com cada mes, avui arriba el dia de compartir els nostres projectes de #elretopinterest de Scarlata y el Señor Don Gato. Aquest mes el repte consistia en decorar un bastidor amb motius nadalencs. Acceptava moltes tècniques, tant fils, papers, flors... I aquesta ha estat finalment la meva opció per decorar el bastidor.

Como cada mes, hoy llega el día de compartir nuestros proyectos de #elretopinterest de Scarlata y el Señor Don Gato. Este mes el reto consistía en decorar un bastidor con motivos navideños. Aceptaba muchas técnicas, tanto hilos, papeles, flores... Y esta ha sido finalmente mi opción para decorar el bastidor.



Com ja sabeu sóc una enamorada dels cérvols i com que cérvols i Nadal són la combinació perfecta, vaig recrear un mini bosc al bastidor, amb un cérvol i tres avets nevats. I per acabar de decorar vaig triar algunes branquetes nadalenques que vaig col·locar a la part superior. Tot està enganxat amb cola calenta. I després li vaig posar una cinta per poder penjar-ho.

Cómo ya sabéis soy una enamorada de los ciervos y cómo ciervos y Navidad son la combinación perfecta, recreé un mini bosque en el bastidor, con un ciervo y tres abetos nevados. Y para acabar de decorar elegí algunas ramitas navideñas que coloqué en la parte superior. Todo está enganchado con cola caliente. Y después le puse una cinta para poder colgarlo.



És força senzill, però ja sabeu que jo sóc partidària del "menys és més".

Es bastante sencillo, pero ya sabéis que yo soy partidaria del "menos es más".



I vosaltres, heu decorat mai un bastidor? Podeu veure la resta de participacions clicant aquí.

Y vosotros, habéis decorado nunca un bastidor? Podéis ver el resto de participaciones clicando aquí.


dilluns, 24 de novembre del 2014

Fires Crafty a Barcelona per Nadal / Ferias Crafty en Barcelona per Nadal

Foto via: SwingYourPics
El Nadal ja està aquí, les llums del carrer ja estan preparades per encendre's, els aparadors de les botigues ja estan decorats en tons nadalencs i tothom comença ja a pensar en quins regalets comprarà aquest any als seus familiars i amics, i evidentment també en què s'autorregalarà. I per ajudar-nos a decidir què comprar aquest any, a Barcelona es celebren un munt de mercats handmade, on trobarem productes fets a mà, regals únics, exclusius per regalar o regalar-nos. Així que traieu les vostres agendes i anoteu:

La Navidad ya está aquí, las luces de la calle ya están preparadas para encenderse, los escaparates de las tiendas ya están decorados en tonos navideños y todo el mundo empieza ya a pensar en qué regalitos comprará este año a sus familiares y amigos, y evidentemente también en que se autorregalará. Y para ayudarnos a decidir qué comprar este año, en Barcelona, se celebran un montón de mercados handmade, donde encontraremos productos hechos a mano, regalos únicos, exclusivos para regalar o regalarnos. Así que sacad vuestras agendas y anotad:

Foto via: @welovecatsmarket
Aquest cap de setmana podeu escapar-vos al We Love Cats Market, un mercat solidari per ajudar als gatets d'Universigats, on trobareu milers de productes crafties. Es celebra el 29 i 30 de novembre al CREC (C/ Blesa, 27).

Este fin de semana podéis escaparos al We Love Cats Market, un mercado solidario para ayudar a los gatitos de Universigats, donde encontraréis miles de productos crafties. Se celebra el 29 y 30 de noviembre en el CREC (C/ Blesa, 27).

Aquest mateix cap de setmana es celebra La Fira, un mercat nadalenc organitzat per la botiga de disseny Mar de Cava. També hi tenen lloc, la Fira Creativa (edició tardor - hivern) a La Farga de l'Hospitalet de Llobregat, els dies 27, 28, 29 i 30 de novembre; i el BCN & CAKE, fira de rebosteria, pels amants dels dolços al centre de convencions del Fòrum des del 28 fins al 30 de novembre. I per últim, el Christmas Corner que organitza Detallerie a Mercantic els dies 28, 29 i 30.

Este mismo fin de semana se celebra La Fira, un mercado navideño organizado por la tienda de diseño Mar de Cava. También tienen lugar, la Feria Creativa (edición otoño - invierno) a La Farga de l'Hospitalet de Llobregat, los días 27, 28, 29 y 30 de noviembre; y el BCN & CAKE, feria de repostería, para los amantes de los dulces en el centro de convenciones del Fòrum desde el 28 hasta el 30 de noviembre. Y por último, el Christmas Corner que organiza Detallerie en Mercantic los días 28, 29 y 30.

Foto via: La Fàbrica Singular
El següent cap de setmana, que coincideix amb el Pont de la Constitució, si no teniu pensat marxar enlloc, podreu visitar la 7a edició de La Fàbrica Singular el 5, 6 i 7 de desembre a la Fàbrica Moritz i d'un nou mercat al carrer que neix aquest any, Palo Alto Market, organitzat per Mariscal Studio el 6 i 7 de desembre.

El siguiente fin de semana, que coincide con el Puente de la Constitución, si no tenéis pensado marchar a ninguna parte, podréis visitar la 7a edición de La Fábrica Singular el 5, 6 y 7 de diciembre a la Fábrica Moritz y de un nuevo mercado callejero que nace este año, Palo Alto Market, organizado por Mariscal Studio el 6 y 7 de diciembre.

Foto via: SwingYourPics
El cap de setmana del 13 i 14 de desembre es celebra El Festivalet, la primera fira de coses fetes a mà feta a Barcelona, amb una gran trajectòria, aquest any podreu trobar-los a la Sala Marqués de Comillas del Museu Marítim de Barcelona. També fan un Mercat de Nadal al Somewhere Cafe de Sant Cugat els dies 12 i 13 de desembre.

El fin de semana del 13 y 14 de diciembre se celebra El Festivalet, la primera feria de cosas hechas a mano hecha en Barcelona, con una gran trayectoria, este año podréis encontrarlos en la Sala Marqués de Comillas del Museo Marítimo de Barcelona. También hacen un Mercado de Navidad en el Somewhere Cafe de Sant Cugat los días 12 y 13 de diciembre.

Foto via: We Love Cats Market
L'últim cap de setmana abans de Nadal, el 20 i 21 de desembre, teniu cita al Fantastic Handmade Market, un showroom de dissenyadors que tenen botiga al mercat virtual Etsy.

El último fin de semana antes de Navidad, el 20 y 21 de diciembre, tenéis cita en Fantastic Handmade Market, un showroom de diseñadores que tienen tienda en el mercado virtual Etsy.

Foto via: @mardecavabcn
I fins aquí totes les fires que conec que es fan per aquestes dates. Vosaltres ja les coneixíeu? En coneixeu d'altres?

Y hasta aquí todas las ferias que conozco que se hacen por estas fechas. ¿Vosotros ya las conocíais? ¿Conocéis otras?

Ens veiem per les fires, bon dilluns!

Nos vemos por las ferias, feliz lunes!


dimarts, 18 de novembre del 2014

Love at first sight: Prestatgeries String / Estanterías String


Avui inauguro secció al blog, "Love at first sight" o el que és el mateix, amor a primera vista. Serà una secció de tots aquells articles de decoració que només veure'ls et quedes eclipsada per ells i et creen un irrefrenable sentiment de necessitat i possessió. Aquells articles que passen a estar en un lloc privilegiat de la meva Wish List per quan comenci a decorar la meva futura casa.

Hoy inauguro sección en el blog, "Love at first sight" o lo que es lo mismo, amor a primera vista, flechazo. Será una sección de todos aquellos artículos de decoración que sólo verlos te quedas eclipsada por ellos y te crean un irrefrenable sentimiento de necesidad y posesión. Aquellos artículos que pasan a estar en un lugar privilegiado de mi Wish List para cuando empiece a decorar mi futura casa.





Això mateix em va passar quan vaig descobrir les prestatgeries String, dissenyades pel suec Nils Strinning a finals dels anys 40. En més de 60 anys han passat de ser un concepte innovador a convertir-se en una de les peces més estimades del disseny escandinau clàssic. Són pràctiques, senzilles i boniques. A més pots muntar-les al teu gust i depenent de l'espai que disposis pots afegir-hi calaixeres o més prestatges obtenint una varietat quasi infinita de combinacions.

Esto mismo me pasó cuando descubrí las estanterías String, diseñadas por el sueco Nils Strinning a finales de los años 40. En más de 60 años han pasado de ser un concepto innovador a convertirse en una de las piezas más queridas del diseño escandinavo clásico. Son prácticas, sencillas y bonitas. Además puedes montarlas a tu gusto y dependiendo del espacio que dispongas puedes añadir cajones o más estantes obteniendo una variedad casi infinita de combinaciones.




1.2.3.4.5.6.7.8

Impossible no enamorar-se d'elles, veritat?

Imposible no enamorarse de ellas, verdad?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis