Páginas

dimecres, 7 d’agost del 2013

Suc de pinya natural / Zumo de piña natural

Bon diaaa!!! Com va la calor?? Avui per combatre la calor us porto un beguda natural, súper refrescant i diürètica. Suc de pinya natural!! 

Buenos díaaas!!! Cómo va el calor?? Hoy para combatir el calor os traigo un bebida natural, súper refrescante y diurética. Zumo de piña natural!!


És molt fàcil i ràpid de preparar, una pinya sencera tallada a trossets, dos gots d'aigua i 3 cullerades de sucre, ho passeu tot pel túrmix, i un cop tot ben triturat, ho passeu pel colador.

Es muy fácil y rápido de preparar, una piña entera cortada a trocitos, dos vasos de agua y 3 cucharadas de azúcar, lo pasáis todo por el turmix, y una vez todo bien triturado, lo pasáis por el colador.


Servir ben ben fresquet!!

Servir bien bien fresquito!!


6 comentaris:

  1. Molt bona idea pel calor, tot i que avui aquí no en tenim gaire, pero un suc de pinya sempre ve de gust, i si és natural millor que millor, genial la presentació :)

    ResponElimina
  2. Què fàcil!!! És el meu suc preferit! Ja que demà he d'anar a fer la compra, aprofitaré per comprar una pinyaa!! ♥

    Petonets! :D

    ResponElimina
  3. M'agrada molt el suc de pinya però no se m'havia passat pel cap fer-lo natural! sens dubte encara ha de ser millor, i a més molt ràpid i fresquet!

    ResponElimina
  4. Amb la calor que ens està fent és un refresc ideal i només de veure com el presentes amb les fotos, encara en fas venir més ganes !!

    ResponElimina
  5. Hola me he dedicado a mirar tu blog y meha encantado
    Saludos
    Angélica

    ResponElimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis