Páginas

divendres, 9 d’agost del 2013

Layout: "Cabanes als arbres"

Bon dia!! Segur que us acordeu de la meva escapadeta a Cabanes als arbres, i tot i que ja vaig fer un àlbum d'scrap d'aquell dia, he volgut fer un LO per penjar-me'l a l'habitació.

Buenos días!! Seguro que os acordáis de mi escapada a Cabañas en los árboles, y a pesar de que ya hice un álbum de scrap de aquel día, he querido hacer un LO para colgarlo en mi habitación.


Si traduïm LO literalment, vol dir "composició", és el disseny al voltant d'una o més fotografies. El seu tamany habitual sol ser de 30x30, el tamany d'una làmina gran de paper d'scrap.

Si traducimos LO literalmente, quiere decir "composición", es el diseño alrededor de una o más fotografías. Su tamaño habitual suele ser de 30x30, el tamaño de una lámina grande de papel de scrap.


Com que feia poc que havia fet una comanda a mr wonderful i havia comprat la seva nova col·lecció de papers d'scrap "Candela", vaig decidir estrenar-la per fer el LO. I també vaig estrenar un dels seus segells (he de dir que m'encanten!!).

Como hacía poco que había hecho un pedido a mr wonderful y había comprado su nueva colección de papeles de scrap "Candela", decidí estrenarla para hacer el LO. Y también estrené uno de sus sellos (tengo que decir que me encantan!!).


Us ha agradat? Tinc pendent un altre LO que aviat us ensenyaré!! ^^

¿Os ha gustado? Tengo pendiente otro LO que pronto os enseñaré!! ^^


Bon cap de setmana!

¡Buen fin de semana!



2 comentaris:

  1. Com m'agrada això del Layout, no ho coneixia pas i em sembla preciós el que has fet. M'encanta l'estil que tens per fer aquestes cosetes !!
    1 petó

    ResponElimina
  2. Qué página tan bonita! Me encanta el toque naranja en lo blanco!!

    ResponElimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis