Páginas

dimarts, 11 de juny del 2013

Entre Núvols de Cotó fa un anyet!!! / Entre Núvols de Cotó hace un añito!!!

Un dia com aquest, fa un any, vaig obrir aquest blog amb la intenció de compartir amb el món, les meves manualitats, receptes i totes aquelles coses que m'agraden. Ha estat un any ple d'experiències i on he conegut un munt de gent meravellosa.

Un día como este, hace un año, abrí este blog con la intención de compartir con el mundo, mis manualidades, recetas y todas aquellas cosas que me gustan. Ha sido un año lleno de experiencias y dónde he conocido un montón de gente maravillosa.

I avui, per fer honor al nom del blog, parlarem de núvols! Per què serà que m'agraden tant? És que m'agraden en totes les seves varietats...

Y hoy, para hacer honor al nombre del blog, hablaremos de nubes! ¿Por qué será que me gustan tanto? Es que me gustan en todas sus variedades...
També volia aprofitar per donar-vos les gràcies a tots aquells que esteu darrere la pantalla de l'ordinador, perquè sense vosaltres no seria possible. Mai em cansaré de donar-vos les gràcies per llegir-me, per comentar-me, ja que un blog, sense aquest feedback no seria un blog.

También quería aprovechar para daros las gracias a todos aquellos que estáis detrás la pantalla del ordenador, porque sin vosotros no sería posible. Nunca me cansaré de daros las gracias para leerme, para comentarme..., puesto que un blog, sin este feedback no sería un blog.

Definitivament, m'encanta viure als núvols! I ja sabeu, podeu venir a visitar-me quan vulgueu! SEMPRE sereu ben rebuts!!

Definitivamente, me encanta vivir en las nubes! Y ya sabéis, podéis venir a visitarme cuando queráis! SIEMPRE seréis bien recibidos!!

Via

Una abraçada.

Un abrazo.


23 comentaris:

  1. Moltes felicitats per aquest primer any! petons

    ResponElimina
  2. Feliz cumple! A mi también me encantan las nubes ¿será por ese aura de ensoñación? Me gusta el sentimiento que despierta el nombre de tu blog. Besitos.

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats per aquest anyet! I que en siguin molts més, que m'encanten tots els teus posts!

    ResponElimina
  4. Muchas felicidades... una entrada preciosa!!! Yo soy también muy fan de las nubes... ji!

    ResponElimina
  5. Quina preciositat, Montse. Una entrada molt bonica, sí! Felicitats pel primer anyet!

    ResponElimina
  6. Moltes felicitats, Montse!! A mi també m'encanten els núvols! No em cansaria mai de mirar una posta de Sol amb uns quants núvols de colors banyats per la llum que s'apaga...
    Aix! Que em poso nostàlgica de Formentera, hahahah

    Petonets ^^ I bon viatge cap a Menorca :)

    ResponElimina
  7. Feliidades por este añito y que sean muchos mas!! Besos,
    Celia

    ResponElimina
  8. Felicitats!! A mi també m'agraden els núvols i la teva pagina es fantastica!!!
    Petonarros!!!

    ResponElimina
  9. Quina entrada més xula!!! Enhorabona per aquest primer any i espero que en facis molts més i que poguem seguir-te!! un petó!

    ResponElimina
  10. Moltes feliçitats Montse!! Les fotos que has posat son super mones! Bé espero que segueixis molt temps per aquí i ens vagis deleitant amb les teves receptes i les teves creacions.
    Ptns.
    Su.

    ResponElimina
  11. Moltes felicitats! M'ha agradat molt el recull de nubols. M'has posat de bon humor, merci. I el detall dels nubols amb el brownie preciòs. Una abraçada

    ResponElimina
  12. Quines imatges més boniques! Felicitats per aquest primer any!!
    Fins aviat!

    ResponElimina
  13. Felicitats!!! després d'ensenyar-nos un munt de coses boniques espero que segueixis molt temps més deleitant-nos amb noves entrades! Petons

    ResponElimina
  14. Moltes gràcies noies pels vostres comentaris!! Sou les millors! :P

    Muchas gracias chicas por vuestros comentarios!! Sóis las mejores! :P

    Petonaarruuuu!!!

    Besazoooooo!!!

    ResponElimina
  15. Qué bonito todo!! Muchas felicidades por ese año :D. Nosotras también estamos de celebración y sorteamos un capazo para la playa, si te animas, ¡participa!

    besos

    http://cadoca.es/blog/500-fans-en-facebook-se-merecen-un-sorteo/

    ResponElimina
  16. Moltes felicitats Montse per aquest any, ens has ennuvolat, ensucrat, teixit... i donat un munt de noves idees!! No t'aturis!!

    ResponElimina
  17. Moltes felicitats Montse!!!! I que per molts anys més ens poguem passejar entre els teus núvols de cotó ;) Una abraçada!!!

    ResponElimina
  18. Felicititats perl teu anyet-blog!!!


    Ptons

    ResponElimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis