Bon dia! Què tal van els dies d'estiu? Molta calor? Esteu de vacances? O encara treballant? Sigui com sigui recordeu que cal refrescar-vos i beure molta aigua!! ^^
Buenos días! Que tal van los días de verano? Mucho calor? Estáis de vacaciones? O todavía trabajando? Sea como sea recordad que hay que refrescarse y beber mucha agua!! ^^
{Foto via: CocoMat} |
És que vaig trobar tan simpàtica la foto, que vaig tenir la necessitat de compartir-la amb vosaltres!! ^^ Però bé avui vinc a ensenyar-vos un bescuit de plàtan i xocolata que vaig preparar així d'imprevist fa dues setmanes per a la meva cosina Cristina, que ha marxat a treballar a Xile i des d'aquí li desitjo la millor de les sorts en aquesta nova etapa! ^^
Es que encontré tan simpática la foto, que tuve la necesidad de compartirla con vosotros!! ^^ Pero bueno, hoy vengo a enseñaros un bizcocho de plátano y chocolate que preparé así de imprevisto hace dos semanas para mi prima Cristina, que se ha ido a trabajar a Chile y desde aquí le deseo la mejor de las suertes en esta nueva etapa! ^^
El cas és que va venir el dia d'abans de marxar cap a Xile a casa a acomiadar-se i com que sé que la combinació plàtan - xocolata li encanta, vaig improvisar aquest bescuit.
El caso es que vino el día de antes de irse a Chile a casa a despedirse y cómo sé que la combinación plátano - chocolate le encanta, improvisé este bizcocho.
BESCUIT DE PLÀTAN I XOCOLATA
* Ingredients:
- 1 iogurt natural.
- 3 de farina (mesura de l'envàs del iogurt).
- 2 de sucre morè.
- 1 d'oli de girasol.
- 3 ous.
- 1 culleradeta de llevat en pols.
- 1 culleradeta de bicarbonat en pols.
- 1 polsim de sal.
- Mitja rajola de xocolata a trossets (la teva preferida).
- 2 plàtans petits xafats.
BIZCOCHO DE PLÁTANO Y CHOCOLATE
* Ingredientes:
- 1 yogur natural.
- 3 de harina (medida del envase del yogur).
- 2 de azúcar moreno.
- 1 de aceite de girasol.
- 3 huevos.
- 1 cucharadita de levadura en polvo.
- 1 cucharadita de bicarbonato en polvo.
- 1 pizca de sal.
- Media tableta de chocolate a trocitos (tu preferida).
- 2 plátanos pequeños chafados.
* Elaboració:
Primerament barregem els ingredients líquids, per després incorporar-hi els sòlids, quan estigui tot integrat ho avoquem al motlle i enfornem 40 minuts amb calor abaix. Els primers 10 minuts a 200ºC i la resta del temps a 180ºC.
Un cop fred el bescuit vaig fer-li una decoració ben senzilla, però resultona. Vaig empolsar sucre glas per damunt del bescuit i després vaig decorar amb una galeta de xocolata al damunt.
* Elaboración:
Primero mezclamos los ingredientes líquidos, para después incorporar los sólidos, cuando esté todo integrado lo vertemos en el molde y horneamos 40 minutos con calor abajo. Los primeros 10 minutos a 200ºC y el resto del tiempo a 180ºC.
Una vez frío el bizcocho le hice una decoración muy sencilla, pero resultona. Espolvoreé azúcar glas por encima del bizcocho y después decoré con una galleta de chocolate encima.
Va quedar boníssim! Se'l van menjar en un tres i no res!
Quedó buenísimo! Se lo comieron en un plis plas!
Petons.
Besos.
ohh merci cousin! estava bonissim!! petoneet
ResponEliminaQue buena pinta, con lo que me gusta a mi el chocolate y con el plátano seguro que le da un toque.
ResponEliminaUn besito y feliz fin de semana
No solo tiene pinta de sabroso sino que también es precioso! Un 10!!
ResponElimina