Páginas

dijous, 14 de febrer del 2013

Celebrant Sant Valentí amb un Red Velvet

Si em preguntessin quin és el pastís ideal per celebrar Sant Valentí o qualsevol altre ocasió romàntica... Sens dubte diria RED VELVET (vellut vermell)! I és que és tan atractiu a la vista, el pa de pessic de color vermell amb el contrast del frosting de color blanc! M'encanta! I el seu sabor és singular, característic!

Si me preguntaran cuál es el pastel ideal para celebrar San Valentín o cualquier otra ocasión romántica... Sin duda diría RED VELVET (terciopelo rojo)! Y es que es tan atractivo a la vista, el bizcocho de color rojo con el contraste del frosting de color blanco! Me encanta! Y su sabor es singular, característico!


En aquest enllaç (on vaig publicar uns cake pops red velvet) trobareu la història d'aquest peculiar pastís.

Així doncs... Avui he fornejat un red velvet per celebrar amb l'Albert, Sant Valentí.
El motlle que he utilitzat té forma de cor i és d'aquests de paper-cartró, que he de dir que van la mar de bé, zero problemes a l'hora de desemmotllar, simplement has de anar trencant el paper i llestos.

La recepta de Red Velvet l'he extreta del blog de El rincón de Bea, meravellós blog de cuina, totes les seves receptes són espectaculars.

En este enlace (donde publiqué unos cake pops red velvet) encontraréis la historia de este peculiar pastel.

Así pues... Hoy he horneado un red velvet para celebrar con Albert, San Valentín.
El molde que he utilizado tiene forma de corazón y es de estos de papel-cartón, que tengo que decir que van la mar de bien, cero problemas a la hora de desmoldar, simplemente tienes que ir rompiendo el papel y listos.


La receta de Red Velvet la he extraído del blog de El rincón de Bea, maravilloso blog de cocina, todas sus recetas son espectaculares.


RED VELVET


Ingredients:

- 240ml d'oli d'oliva suau.
- 240ml de buttermilk (es pot comprar, però jo el vaig fer casolà, a sota us explico com).
- 2 ous.
- 2 cullerades de colorant vermell.
- 1 culleradeta de vinagre blanc.
- 1 culleradeta d'extracte de vainilla.
- 3/4 culleradeta de sal.
- 1 culleradeta de bicarbonat sòdic.
- 40g de cacau en pols (jo utilitzo el cacau Valor en llauna).
- 350g de farina.
- 250g de sucre.

Ingredientes: 

- 240ml de aceite de oliva suave.
- 240ml de buttermilk (se puede comprar, pero yo lo hice casero, debajo os explico como).
- 2 huevos.
- 2 cucharadas de colorante rojo.
- 1 cucharadita de vinagre blanco.
- 1 cucharadita de extracto de vainilla.
- 3/4 cucharadita de sal.
- 1 cucharadita de bicarbonato sódico.
- 40g de cacao en polvo (yo utilizo el cacao Valor en lata).
- 350g de harina.
- 250g de azúcar


Preparació:

Primer de tot, prepararem el buttermilk. Es pot comprar en botigues, però jo no l'he trobat, per Internet diuen que està en alguns carrefour, lidl o corte inglés. Però elaborar-lo és molt fàcil. Necessitarem:

- 250ml de llet desnatada o semi desnatada.
- 1 cullerada (15ml) de suc de llimona.

Abocar el suc de llimona a la llet. Remoure i deixar reposar 10 minuts a temperatura ambient. Tindrà la consistència de llet tallada o iogurt molt líquid. Aquesta és la textura que voldrem obtenir, remoure i utilitzar directament, no cal colar-la.

Preparación:

Antes que nada, prepararemos el buttermilk. Se puede comprar en tiendas, pero yo no lo he encontrado, por Internet dicen que está en algunos carrefour, lidl o corte inglés. Pero elaborarlo es muy fácil. Necesitaremos:

- 250ml de leche desnatada o semidesnatada.
- 1 cucharada (15ml) de zumo de limón.

Añadir el zumo de limón a la leche. Remover y dejar reposar 10 minutos a temperatura ambiente. Tendrá la consistencia de leche cortada o yogur muy líquido. Esta es la textura que querremos obtener, remover y utilizar directamente, no hay que colarla.


Un cop feta la explicació del buttermilk, continuem amb la preparació del red velvet.
Preescalfar el forn a 175ºC.
Batre durant 1 minut a velocitat mitja l'oli, buttermilk, ous, colorant, vinagre i extracte de vainilla, fins que tots els ingredients estiguin integrats.
En un bol tamisar la farina, sucre, sal, bicarbonat sòdic i cacau en pols.
Afegir els ingredients sòlids en tres vegades, poc a poc a velocitat baixa, per tal que la massa no es quedi grumollosa. Deixar de batre quan estigui just integrat.
Avocar la barreja en el motlle i fornejar durant 45 minuts.

Un vez hecha la explicación del buttermilk, continuamos con la preparación del red velvet.
Precalentar el horno a 175ºC.
Batir durante 1 minuto a velocidad media el aceite, buttermilk, huevos, colorante, vinagre y extracto de vainilla, hasta que todos los ingredientes estén integrados.
En un bol tamizar la harina, azúcar, sal, bicarbonato sódico y cacao en polvo.
Añadir los ingredientes sólidos en tres veces, poco a poco a velocidad baja, para que la masa no se quede grumosa. Dejar de batir cuando esté justo integrado.
Verter la mezcla en el molde y hornear durante 45 minutos.

FROSTING DE FORMATGE / QUESO


Ingredients:

- 200g de formatge philadelphia.
- 250g de formatge mascarpone.
- 100g de sucre glas.

Procediment:

Batre tot amb la Kitchen Aid, amb pales planes a velocitat 6 durant dos minuts.

La decoració, com sempre, al gust.

Ingredientes: 

- 200g de queso philadelphia.
- 250g de queso mascarpone.
- 100g de azúcar glas.


Procedimento:

Batir todo con la Kitchen Aid, con palas planas a velocidad 6 durante dos minutos.

La decoración, como siempre, al gusto.


Doncs no he fet un, sinó dos Red Velvet! Ja que la Sílvia, una companya de la feina, em va demanar que li fes un pastís de Sant Valentí i vam acordar un Red Velvet.

Pues no he hecho uno, sino dos Red Velvet! Puesto que Sílvia, una compañera del trabajo, me pedió que le hiciera un pastel de San Valentín y acordamos un Red Velvet.


NOTA: Els ingredients que us he copiat m'han servit per fer els dos pastissos, ja que els cors no eren molt grans. Així que si voleu fer un pastís petit haureu de dividir els ingredients.

El pastís de la Sílvia no ha estat l'únic encàrrec que m'han fet per Sant Valentí, sinó que m'han demanat dos pastissos més, la Gemma i la Rosa. Però com que són receptes diferents, us les penjaré en dues entrades més! Una la setmana que ve, i l'altre la següent. Les deixaré programades, ja que aquests dies tornaré a estar una mica desconnectada, s'apropa la data de l'examen final del màster i m'haig de posar les piles! Així com a mínim, en la meva absència no em trobareu tant a faltar! ^^
I prepareu-vos perquè al març vindré amb alguna que altra sorpreseta! :P

NOTA: Los ingredientes que os he copiado me han servido para hacer los dos pasteles, puesto que los corazones no eran muy grandes. Así que si queréis hacer un pastel pequeño tendréis que dividir los ingredientes.

El pastel de Sílvia no ha sido el único encargo que me han hecho por San Valentín, sino que me han pedido dos pasteles más, Gemma y Rosa. Pero cómo son recetas diferentes, os las colgaré en dos entradas más! Una la semana que viene, y la otra la siguiente. Las dejaré programadas, ya que estos días volveré a estar un poco desconectada, se acerca la fecha del examen final del máster y me tengo que poner las pilas! Así como mínimo, en mi ausencia no me echaréis tanto a faltar! ^^
Y preparaos porque en marzo vendré con alguna que otra sorpresita! :P



També volia aprofitar l'entrada d'avui per donar les GRÀCIES  a la Marisa de Lluvia de Ideas, a l'Ana Belén de Mi cajita de papel i a l'Ana de Piccolanus per haver-me atorgat el premi "Best Blog". No em cansaré mai de repetir-ho, no sabeu la il·lusió que fa que pensin en el teu blog. Moltes gràcies noies!

Ah! Per cert! Voleu veure el regal de St. Valentí que m'ha fet l'Albert????

También quería aprovechar la entrada de hoy para dar las Gracias a Marisa de Lluvia de Ideas, a Ana Belén de Mi cajita de papel y a Ana de Piccolanus por haberme otorgado el premio "Best Blog". No me cansaré nunca de repetirlo, no sabéis la ilusión que hace que piensen en tu blog. Muchas gracias chicas!

Ah! Por cierto! Queréis ver el regalo de S. Valentín que me ha hecho Albert????



Siiiii!!! És una POLAROID!!! No us podeu arribar a imaginar la il·lusió que m'ha fet quan he obert el regal! No m'ho esperava gens! Feia temps que hi anava al darrere! M' ENCANTAAAA! ^^

Siiii!! Es una POLAROID! No os podéis llegar a imaginar la ilusión que me ha hecho cuando he abierto el regalo! No me lo esperaba. Hacia ya tiempo que iba detrás de ella. ME ENCANTAAAAA!!!!

Aquest post l'estic enllaçant a la Festa d'enllaços del blog Personalización de Blogs.

Estoy enlazando este post a la Fiesta de Enlaces del blog Personalización de Blogs.

FELIÇ DIA DE SANT VALENTÍ  

28 comentaris:

  1. Ualaaaaaa...me encanta la red velvet, he estado toda la semana con ella en mente pero al final me ha pillado el toro. Magnífica receta! y magnífico regalo!!!.

    Feliç San Valentí!

    ResponElimina
  2. Avui pastis i camara!!! Quin premi!!! visca l'amore!!!!

    ResponElimina
  3. Toma, y además has hecho dos ! Este tipo de bizcocho siempre me ha llamado la atención, tan rojito pasión... ideal para celebrar hoy.
    Feliz San Valentín. Un beso.

    ResponElimina
  4. El pastel es una pasada, y no se como estará aunque seguro que buenisimo...pero el de fresas...estaba de rechupete!!!! eso si, si me miro el azúcar después...rompo la máquina!!
    Un besazo (muy dulce!) ;)

    ResponElimina
  5. Molt acertat!! i té bona pinta!
    Jo encara el tinc pendent de fer pero no trobo mai el moment.
    Bon finde.

    Susanna.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs t'animo a que el facis! No te'n arrepentiràs!! Boníssim! ^^
      Petonets i bon cap de setmana.
      Montse

      Elimina
  6. Que rico me encanta el red velvet!!!
    Tiene muy buena pinta,tienes un blog muy chulo y unas recetas muy ricas así que me quedo por aquí cotilleando:D
    Te he visto en la fiesta de enlaces!!!
    Bicos!!!
    merengue y fambuesa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas graacias y bienvenida a mi blog! Ahora mismo me paso por el tuyo! ^^
      Feliz finde!

      Elimina
  7. Quina pinta Montse! i quina feinada, no un! dos!!!
    Vaig probar un caupkakae de red velvet al la fira de brna... i hem va encantar, així que no duptis que probi de fer el pastis!
    Petonets i estudia!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo també em vaig menjar un cupcake red velvet a la fira!! Després de molt pensar quin em menjava al final va ser l'elegit! ^^ hehehehe
      Feliç cap de setmana!

      Elimina
  8. Hola. Qué buena pinta tiene, yo nunca lo he probado, a ver si me animo.

    Besos

    ResponElimina
  9. Hola! Preciosa la tarta! Vengo de la fiesta de enlaces de Blanca! Me encanta todo!

    ResponElimina
  10. Que cosita más rica!!que fotos más monos!!y me encanta que lo pongas en catalán y en español, para que asi lo entienda yo jejeje Un besazo eres un descubrimiento ;)

    ResponElimina
  11. Hola Montse!! este pastel esta entre mis "to do" list y voy a tomar nota de tus consejos!! M´ha agradat molt molt!!
    Vinc desde la fiesta de Enlaces de la Blanca :)
    petonets!
    Flor (Mums & Kids in Madrid)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Pues te recomiendo que lo hagas 100%. Está tan rico...!! ^^
      Petonets!

      Elimina
  12. Quin super regal, Montseeeeee!!! Devies rebentar d'alegria quan vas veure el regal de n'Albert!! (Jo l'hauria matat de l'emoció XD). El teu red velvet li devia encantar ^^ i també les galetones aquelles que vas fer en forma de cor :)

    Molts petons :D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Siiiii! Em va fer mooolta ilusió!! M'encantaaa!! Qué bé!!
      El red velvet estava boníssim!!
      Petonets!!

      Elimina
  13. hola Montse vengo de la fiesta de enlaces, oye que chula la cámara la verdad es que hace una semana la vi en el Corte inglés y como tonta dije ¡anda todavia la venden¡¡ pues si a mi también me gusta , fue mi primera cámara me la regalo mi padre con doce años, un besito

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es muy chula si!! Hacía tiempo que quería una camara así! Me encantaaaan!! Deseando estoy estrenarla! ^^
      Un besito!

      Elimina
  14. Felicitats pel regal... una polaroid! jo vull! jajaja

    I molt bona red velvet, tinc tanta fameta que me la menjaria tota jo sola! jajaja

    Besets!
    Vinc de la festa de enllaços
    Bea de Bocados Divinos

    ResponElimina
  15. Montse, ets collonuda Felicitats per el premi ho acabo de saber, i els pastissos son de 10, molt bon gust en Albert amb la camera, te he contestat en el meu blog, petons

    ResponElimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis