Avui us porto una recepta sana, fàcil i ràpida de fer.
Moltes vegades, encara que ens agradi cuinar, la rutina del dia a dia ens impedeix elaborar un bon dinar d'aquests que s'han de cuinar hores i hores. I el que necessitem és cuinar alguna cosa ràpida, però que sigui sana a la vegada, així que aquesta recepta és ideal per aquestes ocasions.
És fa al microones i amb productes Lékué.
INGREDIENTS (per a 1 persona):
- 1 ou.
- 20g de pernil ibèric tallat molt fi.
- 2 cullerades de parmesà ratllat.
- 50g d'espaguetis o cintes de pasta fresca.
- 80ml de nata líquida.
- Sal.
- Pebre.
PROCEDIMENT:
1. Bull la pasta en el Ogya posant 200ml d'aigua per cada 50g de pasta. Posar al microones sobre uns 4 minuts.
2. Trenca un ou en un Ovo, afegeix una cullerada de parmesà i els encenalls de pernil. Salpebrar al gust. Posar al bany maria uns 5 0 6 minuts. També és pot col·locar al microones en períodes curts de temps (en un minut aproximadament estarà fet l'ou) vigilant que la tapa de l'Ovo no salti.
3. Escorre la pasta i serveix-la en un plat formant un niu.
4. En un cassó, escalfa la nata amb el parmesà restant i salpebrar al gust, jo hi vaig afegir Orenga. Abocar la crema per damunt de la pasta. Desmotlla l'ou i col·loca'l en el centre del niu.
Ràpid, fàcil, sa i BONÍSSIM! ^^
.mOntse.!
Només amb el nom ja tinc ganaa jajaj
ResponEliminahttp://0001deasdeocio.blogspot.com.es/
Si oi? Es que només llegir-lo una ja saliva... hehehehe
EliminaQuina pinta!!!...mmmm
ResponEliminaQuina bona pinta Montse!! Jo encara no tinc res d Lekue per casa pero nomes en sento meravelles. La teva recepta ha quedat genial ^^
ResponEliminaOjala hi hagi pasta avui per dinar!!!
Petons
Doncs va genial pels dies aquells en els que no hi ha temps per cuinar, però vols menjar alguna cosa sana...! ^^
EliminaMontse, quin plat més bo i la crema de girgoles genial, li tinc que ensenya a la meva germana. Estàs preparada per la fira del cap de setmana? La taula montada ha quedat moníssima, jo ja estic esperant per fer el taller de la taula de Nadal. Tens un blog cuco, cuco. Petons.
ResponEliminaMooooltes gràcies Gemma! ^^ Preparada no, preparadíssima per anar a la fira... hehehe la setmana s'està fent mooolt llarga!! ^^
EliminaDoncs ens veurem en el taller, perquè jo al final també m'hi he apuntat... hihihi Quines ganes! :P
Un petoneeet.
Me encanta la pasta y sus miles de versiones!! Es genial para los nenes, si tienes invitados.... la verdad es que tu receta tiene una pinta deliciosa!!
ResponEliminaElisa
www.thecraftcakemama.com
www.thecraftcakemamashop.bigcartel.com