HAPPY BIRTHDAY TO ME!!! Sí, avui a part de ser Dilluns de Pasqua i el Dia de la Mona, és el meu aniversari!!! Faig un quart de segle! I com que 25 anys no és fan tots els dies... Avui ho celebraré en gran! I ja per començar el dia amb energia i feliç, m'he preparat un deliciós esmorzar americà! I és que l'esmorzar és el meu àpat preferit del dia, així que l'esmorzar especial pel meu aniversari han estat uns pancakes amb melmelada i fruites i és que com diu la Lucía Be, "les calories pel matí no compten!!!" ^^
HAPPY BIRTHDAY TO ME!!! Sí, hoy aparte de ser Lunes de Pascua y el Día de la Mona, es mi cumpleaños!!! Hago un cuarto de siglo! Y cómo 25 años no es hacen todos los días... Hoy lo celebraré por todo lo alto! Y para empezar el día con energía y feliz, me he preparado un delicioso desayuno americano! Y es que el desayuno es mi comida preferida del día, así que el desayuno especial por mi aniversario han sido unos pancakes con mermelada y frutas y es que como dice Lucía Be, "las calorías por la mañana no cuentan!!!" ^^
PANCAKES
Ingredients:
- 200g de farina de rebosteria.
- 250ml de llet.
- 2 rovells d'ou.
- 2 clares.
- 1 cullerada de sucre.
- 1 culleradeta de llevat en pols (tipus Royal).
- 3 cullerades d'oli d'oliva.
Ingredientes:
- 200g de harina de repostería.
- 250ml de leche.
- 2 yemas de huevo.
- 2 claras.
- 1 cucharada de azúcar.
- 1 cucharadita de levadura en polvo (tipo Royal).
- 3 cucharadas de aceite de oliva suave.
Elaboració:
En un recipient, barregem la farina, el sucre, la sal i el llevat.
Muntem les clares a punt de neu.
En un altre recipient, batem els rovells i incorporem la llet i l'oli d'oliva barrejant bé.
Barregem els ingredients secs amb els líquids i afegirem les clares amb moviments envolupants.
En una paella antiadherent, aboquem una petita quantitat de la barreja i deixem daurar. Li donem la volta per a que es faci la tortita per l'altre costat.
Les servim amb melmelada de prèssec i fruites.
També les podeu acompanyar de mel, xarops, xocolata desfeta, iogurt, mantega de cacauet...
Elaboración:
En un recipiente, mezclamos la harina, el azúcar, la sal y la levadura.
Montamos las claras a punto de nieve.
En otro recipiente, batimos las yemas e incorporamos la leche y el aceite de oliva mezclando bien.
Mezclamos los ingredientes secos con los líquidos y añadiremos las claras con movimientos envolventes.
En una sartén antiadherente, echamos una pequeña cantidad de la mezcla y dejamos dorar. Le damos la vuelta para que se haga la tortita por el otro lado.
Las servimos con mermelada de melocotón y frutas.
También las podéis acompañar de miel, siropes, chocolate caliente, yogur, mantequilla de cacahuete...
Us animo a que les feu! Estan delicioses... :P
Mooooltes felicitats Montse! Desitjo que hagis passat un gran dia! Les pancakes fan una pinta deliciosa, probaré de fer-les. Una abraçada! Montse lesmiliunaidees.blogspot.com
ResponEliminaMmmm, qué superdesayunoooo! Tiene muy buena pinta ;)
ResponEliminaMuchísimas felicidades, espero qeu estés disfrutando de tu día ;)
Feliz día♥
María {La cajita de música}
Moltes felicitats!
ResponEliminaAquest pancakes tenen un pinta... Segur que estaven boníssims!
Jo també en faig de tant en tant per esmorzar :)
Petons