La massa del muffins amb plàtan natural, boníssimaaa! I trobar-hi pepites de xocolata, deliciós!!!Jo no sé vosaltres... però jo tinc la mania de provar tootes les masses que faig, abans de emmotllar i posar en el forn, si si, crues! M'encanta menjar-me les masses crues a cullerades, estan boníssimes, i aquesta era realment boníssima!
Bé doncs, aquí us deixo la recepta.
INGREDIENTS
1 culleradeta de llevat en pols
1 culleradeta de bicarbonat
200g de sucre
2 plàtans grans rallats o picats
100g de llavors de xocolata
280ml de llet
2 ous
110g de mantega
1 polsim de sal
PREPARACIÓ
Tamisar la farina amb el llevat, bicarbonat
i sal.
Barrejar els ous amb el sucre amb la mantega
pomada, afegim la llet a la barreja anterior.
Incorporem els plàtans i les pepites de
xocolata.
Finalment tirem la farina, procurant no
remoure en excés, és a dir, quan tinguem tota la farina incorporada no
barrejarem més la massa.
Emplenem els nostres motlles gairebé fins a
a dalt i els fornegem (en forn preescalfat) a 180 graus durant 20-25 min.
Comprovarem que estan fets introduint un escuradents o vareta i comprovant que
aquesta surt neta.
(Si les vostres càpsules no són rígides
recordar que heu de ficar-les en un motlle per cupcakes perquè no se'ns obrin).
Deixeu-los refredar en
una reixeta... si podeu, perquè calentons estan de mort!
.mOntse.!
la meva convinació preferida :)
ResponEliminacris
El meu blog i de l'edu: tuijoalaxinapopular.wordpress.com
ResponEliminasi m'animo penjaré les fotos del sud-est asiàtic aquest estiu, només si no em fa mandra hehe!
mua guapi*
Les has de penjaar! Perquè si són la meitat de maques que les de l'any passat... em moru de ganes per veure-les! ^^
Elimina