Páginas

dimarts, 22 de juliol del 2014

Amanida de pasta caprese de maduixes / Ensalada de pasta caprese de fresas

Avui us porto una recepta express, ideal ara que ja està ben instaurat el bon temps, i la temporada d'amanides, com m'encanta!!!!

Hoy os traigo una receta express, ideal ahora que ya está instaurado el buen tiempo, y la temporada de ensaladas, como me encanta!!!!


Així que per la recepta d'avui només necessiteu bullir una mica de pasta de colors, i un cop feta, afegir-hi mozzarella, maduixes, alfàbrega, i una mica de salsa pesto per donar-hi gust. Deixar-la macerar una estona a la nevera, i gaudir, està DELICIOSA!

Así que para la receta de hoy sólo necesitáis hervir un poco de pasta de colores, y una vez hecha, añadir mozzarella, fresas, albahaca, y un poco de salsa pesto para dar gusto. Dejarla macerar un rato en la nevera, y disfrutar, está DELICIOSA!

Una abraçada.

Un abrazo.

dimarts, 1 de juliol del 2014

On holiday!

{via Petit Passport}

Sí, avui començo oficialment vacances, tinc 15 dies ara al juliol, i demà marxo cap a Escòcia a fer una ruta de 14 dies per les seves magnífiques illes!

Sí, hoy empiezo oficialmente vacaciones, tengo 15 días ahora en julio, y mañana marcho hacia Escocia a hacer una ruta de 14 días por sus magníficas islas!


Així que aquests dies el blog no tindrà activitat, tenia pensat deixar algun post preparat, però finalment he decidit prendre-m'ho com el que és, vacances, i així quan vingui, tornaré amb energies renovades i amb més ganes encara de compartir coses amb tots vosaltres.

Así que estos días el blog no tendrá actividad, tenía pensado dejar algún post preparado, pero finalmente he decidido tomármelo como lo que es, vacaciones, y así cuando venga, volveré con energías renovadas y con más ganas todavía de compartir cosas con todos vosotros.


Espero gaudir al màxim d'Escòcia, meravellar-me amb els seus paisatges, veure un munt de fauna i flora i perdre'm pels carrers de Edimburg i Glasgow.

Espero disfrutar al máximo de Escocia, maravillarme con sus paisajes, ver un montón de fauna y flora y perderme por las calles de Edimburgo y Glasgow.

I vosaltres, coneixeu Escòcia, hi heu estat? Alguna recomanació? Llocs per visitar, botigues i cafeteries amb encant, imprescindibles...

¿Y vosotros, conocéis Escocia, habéis sido? ¿Alguna recomendación? Lugares para visitar, tiendas y cafeterías con encanto, imprescindibles...


Pels qui em seguiu a Instagram, no em perdreu la pista del tot, podeu veure el meu dia a dia per Escòcia allà i pels que no, quan torni, penso explicar-vos-ho i compartir un munt de fotografies amb vosaltres aquí en el blog! ^^

Los que me seguís en Instagram, no me perderéis la pista del todo, podéis ver mi día a día por Escocia allí y para los que no, cuando vuelva, pienso explicároslo y compartir un montón de fotografías con vosotros aquí en el blog! ^^

See you soon!

{Photo via: dustjacket}

PD. Ja us explicaré que tal s'em dóna això de conduir per la esquerra i amb el volant a la dreta... :S

P.D. Ya os explicaré que tal se me da esto de conducir por la izquierda y con el volante a la derecha... :S

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis