Páginas

dilluns, 26 de maig del 2014

Tiramisú roll cake

Avui toca recepta! Ara feia algunes setmanes que no en publicava cap. Però aquesta recepta, no és una recepta qualsevol, ja que té història!

Hoy toca receta! Ahora hacía algunas semanas que no publicaba ninguna. Pero esta receta, no es una receta cualquiera, ya que esta tiene historia!

Fa unes setmanes vaig rebre un email de Lékué, comentant-me que havien vist el meu blog, els havia agradat i m'oferien un producte, per després fer una recepta i compartir-ho amb tots vosaltres.

Hace unas semanas recibí un email de Lékué, comentándome que habían visto mi blog, les había gustado y me ofrecían un producto, para después hacer una receta y compartirla con vosotros.



Segur que a aquestes alçades molts de vosaltres coneixeu els productes de Lékué, però per qui encara no els conegui, Lékué és una empresa catalana, present en més de 40 països que es dedica a la fabricació d'estris de silicona per a la cuina d'alta qualitat. Fan motlles per rebosteria, estris de cuina, de rebosteria, cuina al vapor... Ja fa temps us vaig parlar d'ells, una vegada que vaig anar a un curs de cuina sana i vaig comprar-me uns quants estris. 

Seguro que a estas alturas muchos de vosotros conocéis los productos de Lékué, pero par aquienes todavía no los conozca, Lékué es una empresa catalana, presente en más de 40 países que se dedica a la fabricación de enseres de silicona para la cocina de alta calidad. Hacen moldes para repostería, enseres de cocina, de repostería, cocina al vapor... Ya hace un tiempo os hablé de ellos, una vez que fuí a un curso de cocina sana y me compré unos cuántos enseres.



I per això estic avui aquí! ^^ El producte triat va ser el Kit roll cake, per fer enrotllats tant dolços com salats. Està compost per un tapet antivessament, una espàtula i un decopen.

Y por eso estoy hoy aquí! ^^ El producto elegido fue el Kit roll cake, para hacer enrollados tanto dulces como salados. Está compuesto por un tapete antiderrame, una espátula y un decopen.

La recepta triada per a l'ocasió ha estat un pastís de tiramisú. Són les meves postres italianes preferides, la crema de mascarpone és una autèntica delícia! Us deixo amb la recepta.

La receta elegida para la ocasión ha sido un pastel de tiramisú. Es mi postre italiano preferido, la crema de mascarpone es una auténtica delicia! Os dejo con la receta.







Ingredients: 

- 50g de mantega.
- 2 culleradetes de café expresso instantani.
- 100g de sucre.
- 2 ous.
- 100g de farina de rebosteria.
- 1 culleradeta de llevat en pols.

- 250g de mascarpone.
- 2 rovell d'ou.
- 1 clara d'ou.
- 50g de sucre.
- Cacau en pols.
- Virutes de xocolata.







Ingredientes: 

- 50g de mantequilla.
- 2 cucharaditas de café expreso instantáneo.
- 100g de azúcar.
- 2 huevos.
- 100g de harina de repostería.
- 1 cucharadita de levadura en polvo.

- 250g de mascarpone.
- 2 yemas de huevo.
- 1 clara de huevo.
- 50g de azúcar.
- Cacao en polvo.
- Virutas de chocolate.


Elaboració:

Dissoldre les dues culleradetes de café en una cullera sopera d'aigua bullint, reservar. Batre la mantega  i el sucre amb les varetes fins aconseguir una consistència blanquinosa, afegir els ous, un per un fins obtenir una barreja homogènia. Tamisar la farina i el llevat i incorporar la meitat a la barreja, afegir-hi el café i acabar d'incorporar la farina, batre fins que s'integrin els elements.
Abocar la barreja damunt del tapet antivessament de Lékué amb l'ajuda de l'espàtula i enfornar durant 8-10 minuts amb el forn preescalfat a 180ºC.

Un cop cuit, amb l'ajuda mateix de tapet enrotllem la base de pa de pessic i la deixem refredar en aquesta posició.

Mentrestant preparem la crema de mascarpone. Primerament muntem la clara de l'ou a punt de neu amb l'utensili de varetes i reservem. Batem els rovells amb el sucre fins que tingui una consistència escumosa. Seguidament afegim el mascarpone poc a poc i continuem batent. Afegim la clara muntada i barregem bé a velocitat mínima.

Un cop fred el pa de pessic, el desenrotllem i hi aboquem la crema de mascarpone amb ajuda de l'espàtula, i una altra vegada amb ajuda del mateix tapet, tornem a enrotllar el pastís.
L'emplatem i empolsem cacau en pols per damunt. Amb ajuda del Decopen de Lékué podem fer alguna decoració per damunt del pastís amb una mica de crema de mascarpone que ens hagi sobrat.
Acabem de decorar amb virutes de xocolata pel damunt. Reservar a la nevera fins a l'hora de servir.


Elaboración:

Disolver las dos cucharaditas de café en una cuchara sopera de agua hirviendo, reservar. Batir la mantequilla y el azúcar con las varillas hasta conseguir una consistencia blanquinosa, añadir los huevos, uno por uno hasta obtener una mezcla homogénea. Tamizar la harina y la levadura e incorporar la mitad a la mezcla, añadir el café y acabar de incorporar la harina, batir hasta que se integren los elementos.
Verter la mezcla encima del tapete antiderrame de Lékué con la ayuda de la espátula y hornear durante 8-10 minutos con el horno precalentado a 180ºC.

Una vez cocido, con la ayuda del mismo tapete enrollamos la base de bizcocho y la dejamos enfriar en esta posición.

Mientras preparamos la crema de mascarpone. Primero montamos la clara del huevo a punto de nieve con el utensilio de varillas y reservamos. Batimos las yemas con el azúcar hasta que tenga una consistencia espumosa. Seguidamente añadimos el mascarpone poco a poco y continuamos batiendo. Añadimos la clara montada y mezclamos bien a velocidad mínima.

Una vez frío el bizcocho, lo desenrollamos y vertimos la crema de mascarpone con ayuda de la espátula, y otra vez con ayuda del mismo tapete, volvemos a enrollar el pastel.
Lo emplatamos y espolvoreamos cacao en polvo por encima. Con ayuda del Decopen de Lékué podemos hacer alguna decoración por encima del pastel con un poco de crema de mascarpone que nos haya sobrado.
Acabamos de decorar con virutas de chocolate por encima. Reservar en la nevera hasta la hora de servir.


Des d'aquí volia agrair a Lékué per haver confiat en mi i haver-me oferit els seus productes. Moltes gràcies. La pròxima recepta que faci amb el meu kit roll cake serà una recepta salada, encara l'estic pensant, però en tinc moltes ganes. Aviat la compartiré amb tots vosaltres.

Desde aquí quería agradecer a Lékué por haber confiado en mí y haberme ofrecido sus productos. Muchas gracias. La próxima receta que haga con mi kit roll cake será una receta salada, todavía estoy pensando, pero tengo muchas ganas. Pronto la compartiré con todos vosotros!


Que us ha semblat la recepta? Us agrada tant el tiramisú com a mi? Si voleu alguna altra recepta de tiramisú podeu consultar uns cupcakes de tiramisú que vaig fer ja fa un temps.

Que os ha parecido la receta? Os gusta tanto el tiramisú como mí? Si queréis alguna otra receta de tiramisú podéis consultar unos cupcakes de tiramisú que hice ya hace un tiempo.

Feliç dilluns!

Feliz lunes!

dimecres, 21 de maig del 2014

KINFOLK :: L'esprit de la mer


Dissabte passat, 17 de maig, es celebrava a Barcelona l'últim esdeveniment de Kinfolk: L'esprit de la mer. Esdeveniment que es va realitzar el mateix dia a 20 ciutats més arreu del món, entre elles, Madrid, Sidney, Melbourne, Vancouver, New York, Nashville, Tokyo, Oslo... Podeu veure fotografies tan boniques com aquesta a Instagram, amb els hastags: #lespritdelamer, #kinfolkdinner, #kinfolkgatherings2014.


El pasado sábado, 17 de mayo, se celebraba en Barcelona el último evento de Kinfolk: L'esprit de la mer. Evento que se realizó el mismo día en 20 ciudades más en todo el mundo, entre ellas, Madrid, Sidney, Melbourne, Vancouver, New York, Nashville, Tokyo, Oslo... Podéis ver fotografías tan bonitas como esta en Instagram, con los hastags: #lespritdelamer, #kinfolkdinner, #kinfolkgatherings2014.



Des de feia un temps, tenia moltíssimes ganes d'anar a un esdeveniment Kinfolk, així que quan vaig veure l'oportunitat, no m'ho vaig pensar dues vegades i m'hi vaig apuntar. Tenia les expectatives molt altes per aquest esdeveniment, i la veritat és que no em va decebre. En aquesta ocasió hi vaig assistir amb la meva cosina, podeu seguir-la a Instagram (@lpuigdellivol), juntes vam passar una nit molt emocionant.

Desde hacía un tiempo, tenía muchísimas ganas de ir a un acontecimiento Kinfolk, así que cuando vi la oportunidad, no me lo pensé dos veces y me apunté. Tenía las expectativas muy altas para este acontecimiento, y la verdad es que no me decepcionó. En esta ocasión asistí con mi prima, podéis seguirla en Instagram (@lpuigdellivol), juntas pasamos una noche muy emocionante.


Els encarregats d'organitzar l'esdeveniment Kinfolk Barcelona van ser els nois de OpenHouse Project amb l'ajuda de Collage Studio, un estudi creatiu especialitzat en esdeveniments i disseny gràfic. 
El lloc escollit per a l'ocasió, va ser un club d'estiu situat al Passeig Marítim de Badalona, anomenat Donzella Beach.

Los encargados de organizar el evento Kinfolk Barcelona fueron los chicos de OpenHouse Project con la ayuda de Collage Studio, un estudio creativo especializado en eventos y diseño gráfico. 
El lugar escogido para la ocasión, fue un club de verano situado en el Paseo Marítimo de Badalona, llamado Donzella Beach.


Vam arribar a l'hora indicada, i després de confondre'ns de porta, la veritat he de dir que vaig trobar  faltar un cartell, tipus una pissarra anunciant l'esdeveniment a l'entrada, vam entrar i ens vam quedar meravellades amb tota la decoració i amb lo bonic que era. Les taules ja estaven parades i decorades amb arranjaments florals de Sauvage Studio

Llegamos a la hora indicada, y después de confundirnos de puerta, la verdad tengo que decir que eché en falta un cartel, tipo una pizarra anunciando el evento en la entrada, entramos y nos quedamos maravilladas con toda la decoración y con lo bonito que era. Las mesas ya estaban paradas y decoradas con arreglos florales de Sauvage Studio.


Va venir a rebre'ns i donar-nos la benvinguda l'Andrew de OpenHouse i ens va convidar a prendre'ns una copa de vi blanc ecològic del Celler Frisach, a la platja, a la qual hi teníem accés des del menjador, i a prendre'ns un deliciós aperitiu de les noies de Les Tres a la Cuina.

Vino a recibirnos y darnos la bienvenida Andrew de OpenHouse y nos invitó a tomarnos una copa de vino blanco ecológico del Celler Frisach, en la playa, a la cual teníamos acceso desde el comedor, y a tomarnos un delicioso aperitivo de las chicas de Les Tres a la Cuina.


Mica en mica el cel es va anar tenyint de tons rosats i blaus cada cop més foscos i va ser llavors quan vam entrar al menjador i vam gaudir del sopar preparat per Les Tres a la Cuina amb les verdures ecològiques de El Huerto de La Casita i els pans de Triticum.

Poco a poco el cielo se fue tiñiendo de tonos rosados y azules cada vez más oscuros y fue entonces cuando entramos al comedor y disfrutamos de la cena preparada por Les Tres a la Cuina con las verduras ecológicas de El Huerto de la Casita y los panes de Triticum.


Durant el sopar es va poder apreciar aquest sentiment de comunitat, de compartir al voltant d'una taula, de totes aquelles fotografies idíl·liques que es veuen en Kinfolk. Realment va ser com estar dintre d'un número de la revista Kinfolk.

Durante la cena se pudo apreciar ese sentimiento de comunidad, de compartir alrededor de una mesa, de todas aquellas fotografías idílicas que se ven en Kinfolk. Realmente fue como estar dentro de un número de la revista Kinfolk.


Durant el sopar vaig tenir l'honor de poder desvirtualitzar cares conegudes com les de The Visual Corner, Toc Toc Vintage, All Lovely Party, Na Sua Lua i The Hanging Plants.

Durante la cena tuve el honor de poder desvirtualitzar caras conocidas como las de The Visual Corner, Toc Toc Vintage, All Lovely Party, Na Sua Lua y The Hanging Plants.


Les postres van córrer a càrrec de Muremino, que ens va delectar amb unes delicioses xocolates 100% artesanals que vam acompanyar amb uns deliciosos tes de la Riera Rabassa.

Los postres corrieron a cargo de Muremino, que nos deleitó con unos deliciosos chocolates 100% artesanales que acompañamos con unos deliciosos tés de Riera Rabassa.


Per acabar la nit vam poder gaudir d'un petit concert de Berlinist acompanyat d'un gintonic. La veritat és que no coneixia aquesta banda i em va sorprendre molt gratament. Us recomano que els busqueu i us deixeu endur per la seva música.

Para acabar la noche pudimos disfrutar de un pequeño concierto de Berlinist acompañado de un gintonic. La verdad es que no conocía esta banda y me sorprendió muy gratamente. Os recomiendo que los busquéis y os dejéis llevar por su música.


Volia donar les gràcies a OpenHouse Project i a tots els col·laboradors, per fer d'aquesta nit, una nit màgica i especial vivint l'esprit de la mer.

Quería dar las gracias a OpenHouse Project y a todos los colaboradores, por hacer de esta noche, una noche mágica y especial viviendo l'esprit de la mer.


Espero que hàgiu gaudit llegint i que tingueu un feliç dimecres.

Espero que hayáis disfrutado leyendo y que tengáis un feliz miércoles.

divendres, 16 de maig del 2014

Taller corones de flors / Taller coronas de flores


Diumenge passat, vaig anar a Somewhere Cafe, una cafeteria de Sant Cugat, que us vaig parlar d'ella aquí. Hi vaig anar a realitzar un taller de corones de flors.

El pasado domingo, fui a Somewhere Cafe, una cafetería de Sant Cugat, que os hablé de ella aquí. Fui a realizar un taller de coronas de flores.



M'encanten les flors, i feia molt de temps que veia totes aquestes corones tan boniques que últimament s'han posat tant de moda, i tenia moltíssimes ganes de fer un taller com aquest, i diumenge per fi va arribar el dia.

Me encantan las flores, y hacía mucho tiempo que veía todas esas coronas tan bonitas que últimamente se han puesto tanto de moda, y tenía muchísimas ganas de hacer un taller como este, y domingo por fin llegó el día.



El taller el va impartir l'Elsa Yranzo, durant el taller, ens va ensenyar a com realitzar les corones i ens va donar petits consells per aconseguir mantenir en bon estat les nostres corones.

El taller lo impartió Elsa Yranzo, durante el taller, nos enseñó a como realizar las coronas y nos dio pequeños consejos para conseguir mantener en buen estado nuestras coronas.



Va ser un matí molt amè, en bona companyia, i l'espai evidentment no podia ser més agradable.

Fue una mañana muy amena, en buena compañía, y el espacio evidentemente no podía ser más agradable.

Dintre del curs entrava l'esmorzar, un esmorzar molt anglés, scones! Deliciós! Si aneu algun dia al Somewhere Café els heu de tastar si o si, no us defraudaran, ve acompanyat de crema de mascarpone i fruits vermells, només pensar-ho s'em fa la boca aigua!

Dentro del curso entraba el desayuno, un desayuno muy inglés, scones! Delicioso! Si vais algún día a Somewhere Café los tenéis que probar si o si, no os defraudarán, viene acompañado de crema de mascarpone y frutos rojos, sólo pensarlo se me hace la boca agua!


Trobo que les corones són un complement ideal per ara a la primavera-estiu, si teniu un sopar especial, triomfareu si acompanyeu el vostre look amb una corona o detall floral. 

Creo que las coronas son un complemento ideal para ahora en primavera-verano, si tenéis una cena especial, triunfaréis si acompañáis vuestro look con una corona o detalle floral.



I a vosaltres us agraden les corones de flors? N'heu fet mai alguna? Us heu posat una algun cop?

Y a vosotros os gustan las coronas de flores? Habéis hecho nunca alguna? Os habéis puesto una alguna vez?



Teniu plans per aquest cap de setmana? A Girona hi ha Temps de Flors. Avui, demà i diumenge la Fàbrica Singular s'instal·la a la Fàbrica Moritz i dissabte a la nit, l'esdeveniment de l'any, The Kinfolk Dinner :: L'Esprit de la mer. ^^

Tenéis planes para este fin de semana? En Girona hay Temps de Flors. Hoy, mañana y domingo la Fábrica Singular se instala en la Fábrica Moritz y el sábado por la noche, el acontecimiento del año, The Kinfolk Dinner :: L' Esprit de la mer. ^^


Bon cap de setmana!

Feliz fin de semana!

dimecres, 14 de maig del 2014

#100happydays

Us veieu capaços de ser feliços durant 100 dies seguits? Això mateix em vaig preguntar jo, quan vaig veure aquesta iniciativa en el blog de Mir.
Aquesta proposta consisteix en pujar cada dia a una xarxa social, la que vulgueu, una fotografia d'un moment del dia que t'hagi fet feliç durant 100 dies. Si voleu saber més d'aquesta proposta, no deixeu de visitar la seva web.

¿Os veis capaces de ser felices durante 100 días seguidos? Eso mismo me pregunté yo, cuando vi esta iniciativa en el blog de Mir.
Esta propuesta consiste en subir cada día a una red social, la que queráis, una fotografía de un momento del día que te haya hecho feliz durante 100 días. Si queréis saber más de esta propuesta, no dejéis de visitar su web.

Com us podeu imaginar, m'he apuntat aquesta iniciativa, trobo que és una genial idea, per veure les coses amb més perspectiva, i valorar les petites coses que tenim, que moltes vegades amb el dia a dia ens passen desapercebudes. Fa unes setmanes us vaig parlar de la vida slow, post que té molta relació amb el tema d'avui, ser feliç.

Como os podéis imaginar, me he apuntado esta iniciativa, creo que es una genial idea, para ver las cosas con más perspectiva, y valorar las pequeñas cosas que tenemos, que muchas veces con el día a día nos pasan desapercibidas. Hace unas semanas os hablé de la vida slow, post que tiene mucha relación con el tema de hoy, ser feliz.

Les fotografies les comparteixo en Instagram (@mpalau_21), amb el hastag #100happydaysmpalau, us deixo aquí algunes de les fotografies dels meus 42 happy days que porto ja... ^^

Las fotografías las comparto en Instagram (@mpalau_21), con el hastag #100happydaysmpalau, os dejo aquí algunas de las fotografías de mis 42 happy days que llevo ya... ^^

Inagurant la temporada de balcó, amb un aperitiu ben refrescant!!!

Inagurando la temporada de balcón, con un aperitivo bien refrescante!!!


Feliç amb la meva primera collita de maduixes!!!

Feliz con mi primera cosecha de fresas!!!



Gaudir de les tardes amb una bona lectura i una bona tassa de café.

Disfrutando de las tardes con una buena lectura y una buena taza de café.


Anar a sopar per celebrar el meu aniversari amb les amigues, que la cambrera s'inventi excuses per treure'm la cadira i deixar-me dempeus i que apareguin amb la cadira dels meus somnis i sopi asseguda en ella!!!! Mil gràcies noies!!! ^^

Ir a cenar para celebrar mi aniversario con unas amigas, que la camarera se invente excusas para quitarme la silla y dejarme de pie y que aparezcan con la silla de mis sueños y cene sentada en ella!!!! Mil gracias chicas!!! ^^


Viure una experiència meravellosa en Los Cursos de Álvaro Sanz.

Vivir una experiencia maravillosa en Los Cursos de Álvaro Sanz.


Fer-me un autorregal. Preciosa bossa per a la càmera de Caterina Pérez.

Hacerme un autorregalo. Preciosa bolsa para la cámara de Caterina Pérez.


Així doncs, us animeu a buscar en el dia un moment que us faci feliç i compartir-ho amb la resta? Sí finalment us apunteu, aviseu-me així us podré seguir ^^!

Así pues, os animáis a buscar en el día un momento que os haga feliz y compartirlo con el resto? Sí finalmente os apuntáis, avisadme así os podré seguir ^^!

Feliç dimecres i 100 happy days!!!

Feliz miércoles y 100 happy days!!!

dilluns, 12 de maig del 2014

Los Cursos de Álvaro Sanz :: Galicia en autocaravana


Com ja us vaig comentar en aquest post, i com heu pogut comprovar els que em seguiu a Instagram, aquest pont de maig, vaig marxar cap a Galícia a realitzar un curs amb l'Álvaro Sanz.

Cómo ya os comenté en este post, y cómo habéis podido comprobar los que me seguís en Instagram, este puente de mayo, me fui a Galicia a realizar un curso con Álvaro Sanz.




Van ser uns dies excepcionals. Vam visitar els voltants de Vigo en autocaravana. Dormíem a llocs magnífics on a l'endemà, només posant un peu a terra ens trobàvem amb unes sortides de Sol espectaculars. L'Álvaro ens va dur a petits parcs naturals i a platges verges, idíl·lics tots ells, gens turístics, i 100% fotografiables, on vam poder gaudir de la natura i d'una molt bona companyia.

Fueron unos días excepcionales. Visitamos los alrededores de Vigo en autocaravana. Dormíamos en lugares magníficos donde al día siguiente, sólo poniendo un pie en el suelo nos encontrábamos con unos amaneceres espectaculares. Álvaro nos llevó a pequeños parques naturales y a playas vírgenes, idílicos todos ellos, nada turísticos, y 100% fotografiables, donde pudimos disfrutar de la naturaleza y de una muy buena compañía.




Segurament, aquesta no és la primera ressenya que llegiu d'algun dels cursos de l'Álvaro Sanz, i jo, no puc fer més que sumar-m'hi a totes aquelles que parlen meravelles, i és que, aquesta experiència a més que superat totes les meves expectatives. L'Álvaro ens ha sabut transmetre la seva passió per la fotografia, ens ha ensenyat que la màgia sí que existeix, només hem de saber buscar-la. Hem de moure'ns, córrer, pujar damunt les roques, estirar-nos a terra, mirar les coses del dret i del revés, i segur que així trobarem aquella màgia que tant ens agrada de les seves fotografies.

Seguramente, esta no es la primera reseña que leéis de alguno de los cursos de Álvaro Sanz, y yo, no puedo hacer más que sumarme a todas aquellas que hablan maravillas, y es que esta experiencia a más que superado todas mis expectativas. Álvaro nos ha sabido transmitir su pasión por la fotografía, nos ha enseñado que la magia sí que existe, sólo tenemos que saber buscarla. Tenemos que movernos, correr, subirnos encima de las rocas, estirarnos en el suelo, mirar las cosas del derecho y del revés, y seguro que así encontraremos aquella magia que tanto nos gusta de sus fotografías.




Vam viure tres preciosos capvespres, i tres boniques sortides de Sol. L'Álvaro va aconseguir que matinés i m'aixequés per fotografiar totes aquelles sortides de Sol, i ja us garanteixo jo que això no ho aconsegueix qualsevol!

Vivimos tres preciosos atardeceres, y tres bonitas salidas de Sol. Álvaro consiguió que madrugara y me levantara para fotografiar todas aquellas salidas de Sol, y ya os garantizo yo que esto no lo consigue cualquiera!




Vaig tenir el plaer de compartir aquesta experiència amb companys excepcionals, gent súper maca, a la que ja trobo molt a faltar i espero que en alguna altra ocasió coincidim i puguem tornar a viure alguna experiència junts.

Tuve el placer de compartir esta experiencia con compañeros excepcionales, gente super maja, a la que ya echo mucho de menos y espero que en alguna otra ocasión coincidamos y podamos volver a vivir alguna experiencia juntos.





Galicía ens va sorprendre amb quatre dies sensacionals, va fer un temps meravellós, alguns dels meus companys deien que l'Álvaro havia comprat el sol per nosaltres aquests dies, i jo n'estic convençuda, ja que mireu si va fer bon temps que molts de nosaltres vam poder gaudir del nostre primer bany de temporada al mar, encara que fos en roba interior!!!!

Galicía nos sorprendió con cuatro días sensacionales, hizo un tiempo maravilloso, algunos de mis compañeros decían que Álvaro había comprado el sol para nosotros estos días, y yo estoy convencida, puesto que mirad si hizo buen tiempo que muchos de nosotros pudimos disfrutar de nuestro primer baño de temporada en el mar, aunque fuera en ropa interior!!!!





Així que jo des de aquí, no puc fer més que recomanar-vos "Los Cursos de Álvaro Sanz", perquè jo ja us garanteixo que repetiré SEGUR!!!

Así que yo desde aquí, no puedo hacer más que recomendaros "Los Cursos de Álvaro Sanz", porque yo ya os garantizo que repetiré SEGURO!!!




I vosaltres, ja coneixíeu "Los Cursos de Álvaro Sanz"? N'heu fet o teniu ganes de fer-ne un?

Y vosotros, ya conocíais "Los Cursos de Álvaro Sanz"? habéis hecho o tenéis ganas de hacer uno?




Molt bon començament de setmana.

Muy buen comienzo de semana.



PD1: Us deixo també amb un vídeo preciós del curs que va fer en Jaume Ramis, gràcies Jaume per aquest vídeo tan bonic!

P.D1: Os dejo también con un vídeo precioso del curso que hizo en Jaume Ramis, gracias Jaume por este vídeo tan bonito!



PD2: Jo ja em moro de ganes per que arribi el cap de setmana, aquest dissabte hi ha un gran esdeveniment :: The Kinfolk Dinner - L'Esprit de la mer.

P.D2: Yo ya me muero de ganas por que llegue el fin de semana, este sábado hay un gran acontecimiento :: The Kinfolk Dinner - L'Esprit de la mer.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis