Páginas

dilluns, 31 de març del 2014

DIY: Mapa de viatges / Mapa de viajes

L'altre dia, navegant per la xarxa, vaig topar amb el blog Oh Happy Day, i vaig descobrir aquest fantàstic DIY. Un mapamundi on poder penjar-hi les fotos dels teus viatges, no us sembla fantàstic?
Ideal per penjar en el despatx de casa, per exemple.

El otro día, navegando por la red, me encontré con el blog Oh Happy Day, y descubrí este fantástico DIY. Un mapamundi donde poder colgar las fotos de tus viajes, no os parece fantástico?
Ideal para colgar en el despacho de casa, por ejemplo.


Es necessiten molts pocs materials, un mapamundi, cartró ploma, cola adhesiva, mini fotografies dels nostres viatges i xinxetes.

Se necesitan muy pocos materiales, un mapamundi, cartón pluma, pegamento adhesivo, mini fotografías de nuestros viajes y chinchetas.


Jo a casa en tinc un de semblant, però no són fotografies dels meus viatges, sinó que amb xinxetes vermelles tinc senyalats els països que m'agradaria visitar, i amb xinxetes verdes, els llocs on ja he estat. Us el vaig mostrar fa temps en un post, podeu veure'l aquí.

Yo en casa tengo uno de parecido, pero no son fotografías de mis viajes, sino que con chinchetas rojas tengo señalados los países que me gustaría visitar, y con chinchetas verdes, los lugares donde ya he estado. Os lo mostré hace tiempo en un post, podéis verlo aquí.




I vosaltres, teniu un mapamundi penjat a casa? Us animeu a fer-vos-en un?

Y vosotros, tenéis un mapamundi colgado en casa? Os animáis a haceros uno?


divendres, 28 de març del 2014

My shopping bag of Lua Nord

Lua Nord és una botiga online de decoració i lifestyle, en la que podràs trobar una selecció de productes d'algunes de les marques més importants de disseny nòrdic i de diferents artesans europeus.

Lua Nord es una tienda online de decoración y lifestyle, en la que podrás encontrar una selección de productos de algunas de las marcas más importantes de diseño nórdico y de diferentes artesanos europeos.

Lua Nord ofereix un producte de qualitat que aporta singularitat a la teva llar i que et permet apreciar el valor dels petits detalls.

Lua Nord ofrece un producto de calidad que aporta singularidad a tu hogar y que te permite apreciar el valor de los pequeños detalles.

Aquí us deixo amb els meus productes preferits de Lua Nord, que algun dia aniran directament a la meva shopping bag, tot i que de fet, em compraria la botiga sencera!! ^^

Aquí os dejo con mis productos preferidos de Lua Nord, que algun día irán directamente a mi shopping bag, a aunque de hecho, me compraría la tienda entera!! ^^


I vosaltres? També us arruïnarieu comprant a Lua Nord?

Y vosotros? También os arruinaríais comprando en Lua Nord?

dimecres, 26 de març del 2014

DESAFÍO LOVE CRAFT MARZO: Com reutilitzar un marc antic / Como reutilizar un marco antiguo


Un mes més arriba el Desafío Love Craft proposat per la Bea del blog Coleccionando Cosas Bonitas i la María del blog La Cajita de Música. Aquest mes el tema pel Desafío és la primavera, naturalment no hi ha cap altre tema millor que defineixi el mes  de març, i és que tothom ja està pensant en primavera, tot i que el temps no acompanyi massa aquests últims dies...

Un mes más llega el Desafío Love Craft propuesto por Bea del blog Coleccionando Cosas Bonitas y María del blog La Cajita de Música. Este mes el tema para el Desafío es la primavera, naturalmente no hay ninguno otro tema mejor que defina el mes de marzo, y es que todo el mundo está pensando ya en primavera, aunque el tiempo no acompañe mucho estos últimos días...



I que hi ha més primaveral que unes flors??? Així que per aquest Desafío he pensat en començar a redecorar la casa amb un toc primaveral, i per fer-ho he fet servir el marc d'un antic quadre i l'he convertit en un "mood board" de flors molt primaveral.

Y que hay más primaveral que unas flores??? Así que para este Desafío he pensado en empezar a redecorar la casa con un toque primaveral, y para hacerlo he usado el marco de un antiguo cuadro y lo he convertido en un "mood board" de flores muy primaveral.



Per fer aquest "mood board" floral només necessitareu:

- Un marc antic.
- Cordill.
- Cola adhesiva.
- Pinces.
- Tissores
- Diferents flors.

Para hacer este "mood board" floral sólo necesitaréis:

- Un marco antiguo.
- Cordel.
- Pegamento adhesivo.
- Pinzas.
- Tijeras
- Diferentes flores.



Els passos a seguir són ben senzills:
- Primer de tot tallar el cordill a la mesura del marc i tallar tants cordills com files desitgis.
- Enganxar el cordill per la part del darrere del marc, jo vaig utilitzar cola, però si teniu una grapadora d'aquestes de fusta tipus les que tenen els fusters, anirà genial, jo no en tinc, podia haver estat l'excusa perfecta per comprar-me-la perquè la veritat que se li pot fer força usos... Però al final em vaig resistir. (Ho vaig provar de fer amb una grapadora de paper... però no va funcionar... hahahaha).
- I per últim seleccionar les flors que més us agradin i penjar-les amb les pincetes al marc on ja tindrem els cordills posats.

Los pasos a seguir son muy sencillos:
- Antes de nada cortar el cordel a la medida del marco y cortar tantos cordeles como filas desees.
- Enganchar el cordel por la parte trasera del marco, yo utilicé pegamento, pero si tenéis una grapadora de estas de madera tipo carpintero, irá genial, yo no tengo, podía haber sido la excusa perfecta para comprármela porque la verdad que se le puede hacer bastantes usos... Pero al final me resistí. (Lo probé con con una grapadora de papel... pero no funcionó... hahahaha).
- Y por último seleccionar las flores que más os gusten y colgarlas con las pinzitas al marco donde ya tendremos los cordeles puestos.



I ja tenim el nostre "mood board" floral per penjar a casa i inspirar-nos. Que la primavera és una estació molt inspiradora!!!

Y ya tenemos nuestro "mood board" floral para colgar en casa e inspirarnos. Que la primavera es una estación muy inspiradora!!!



Espero que us hagi agradat la meva aportació al Desafío Love Craft d'aquest mes, i si voleu veure què han fet la resta de blogs que hi participen, només cal que cliqueu aquí.

Espero que os haya gustado mi aportación al Desafío Love Craft de este mes, y si queréis ver qué han hecho el resto de blogs que participan, sólo hace falta que cliquéis aquí.


Feliç i inspiradora primavera a tots!

Feliz e inspiradora primavera a todos!


dilluns, 24 de març del 2014

Tarta Sacher

Fa dos divendres va ser l'aniversari de la meva àvia! 81 anys!!! Tot i que ella diu que en són 18... ^^ I ja sabeu que un aniversari, no és un aniversari si no hi ha el pastís de rigor on poder bufar les espelmes. Així que per l'ocasió, vaig preparar una tarta Sacher, era un pastís que tenia pendent de fa temps i com que a la meva àvia li encanta la xocolata, vaig pensar que era l'ocasió perfecta per fer-lo.

Hace dos viernes fue el aniversario de mi abuela! 81 años!!! A pesar de que ella dice que son 18... ^^ Y ya sabéis que un aniversario, no es un aniversario si no hay el pastel de rigor donde poder soplar las velas. Así que por la ocasión, preparé una tarta Sacher, era un pastel que tenía pendiente de hace tiempo y cómo a mi abuela le encanta el chocolate, pensé que era la ocasión perfecta para hacerlo.







INGREDIENTS:

- 150g de xocolata postres.
- 100g de mantega.
- 100g de sucre.
- 100g de ametlles en pols.
- 4 ous.
- 1 sobre de llevat en pols (tipus royal).
- Melmelada d'albercoc.

Per a la cobertura:

- 100g de xocolata postres.
- 100ml de nata per a muntar.
- 50g de mantega.








INGREDIENTES:

- 150g de chocolate postres.
- 100g de mantequilla.
- 100g de azúcar.
- 100g de almendras en polvo.
- 4 huevos.
- 1 sobre de levadura en polvo (tipo royal).
- Mermelada de albaricoque.

Para la cobertura:

- 100g de chocolate postres.
- 100ml de nata para montar.
- 50g de mantequilla.


ELABORACIÓ:

Fondre la xocolata trossejada amb la mantega. Batre els rovells amb el sucre fins que estigui cremós; afegir la xocolata fosa, les ametlles i el llevat en pols. Muntar les clares a punt de neu i incorporar-les a la barreja amb moviments envoltants.
Abocar-ho al motlle desitjat i coreu-ho al forn a 180ºC aprox. durant 30 minuts. Un cop fred obrir el pastís per la meitat i facir-ho amb melmelada d'albercoc.

ELABORACIÓN:

Fundir el chocolate troceado con la mantequilla. Batir las yemas con el azúcar hasta que esté cremoso; añadir el chocolate fundido, las almendras y la levadura en polvo. Montar las claras a punto de nieve e incorporarlas a la mezcla con movimientos envolventes.
Verterlo en el molde deseado y cocerlo en el horno a 180ºC aprox. durante 30 minutos. Una vez frío el bizcocho, abrir-lo por la mitad, y rellenarlo con mermelada de albaricoque. 


Per a la cobertura, escalfar la nata fins que comenci a bullir i, fóra del foc, afegir la xocolata trossejada i la mantega. Batre-ho fins obtenir una crema homogènia. Cobrir el pastís i deixar-ho a  la nevera fins que la cobertura s'hagi endurit. Decorar al gust.

Para la cobertura, calentar la nata hasta que empiece a hervir y, fuera del fuego, añadir el chocolate troceado y la mantequilla. Batirlo hasta obtener una crema homogénea. Cubrir el pastel y dejarlo en la nevera hasta que la cobertura se haya endurecido. Decorar al gusto. 


Ja sabeu, amants de la xocolata, no us podeu estar de fer aquest pastís, és una bomba de xocolata i a més està boníssim!!!

Ya sabéis, amantes del chocolate, no os podéis estar de hacer este pastel, es una bomba de chocolate y además está buenísimo!!!

Que tingueu una dolça setmana!

Que tengáis una dulce semana!

divendres, 21 de març del 2014

El patio de mi casa...

"El patio de mi casa
es particular.
Cuando llueve se moja
como los demás..."

Ja arriba la primavera, i amb ella arriba el bon temps, els dies es fan més llargs, hi ha més hores de sol, i més ganes de estar al carrer...

Ya llega la primavera, y con ella llega el buen tiempo, los días se hacen más largos, hay más horas de sol, y más ganas de estar en la calle...

Així que aquesta primavera, us proposo no només gaudir del carrer, i de les terrassetes dels bars, sinó que gaudiu dels vostres patis, jardins i terrasses. Que creeu un ambient agradable i confortable, i que gaudiu dels matins assolejats, les tardes càlides i les nits estrellades en bona companyia.

Así que esta primavera, os propongo no sólo disfrutar de la calle, y de las terracitas de los bares, sino que disfrutéis de vuestros patios, jardines y terrazas. Que creéis un ambiente agradable y confortable, y que disfrutéis de las mañanas asoleadas, las tardes cálidas y las noches estrelladas en buena compañía.














1.2.3.4.5.6.7.8.9. 10. 11

Ho sé, estareu pensant... Sí, això està molt bé, però no tothom té un pati, ni un jardí ni una terrassa espectacular on muntar llocs tan idíl·lics com els de les fotografies de sobre... Jo sóc la primera que no el té. Segur que molts de vosaltres viviu a la ciutat en un bloc de pisos com jo... però el que sí segurament tindreu és un balcó ja sigui petit, gran o minúscul. Així que no teniu excusa... ja que també podeu sortir al balcó i gaudir de l'aire lliure...
Aquí us deixo un munt d'inspiració per a decorar els vostres balcons.

Lo sé, estaréis pensando... Sí, esto está muy bien, pero no todo el mundo tiene un patio, ni un jardín ni una terraza espectacular donde montar lugares tan idílicos como los de las fotografías anteriores... Yo soy la primera que no lo tiene. Seguro que muchos de vosotros vivís en la ciudad en un bloque de pisos com jo... pero lo que sí seguramente tendréis es un balcón ya sea pequeño, grande o minúsculo. Así que no tenéis excusa... puesto que también podéis salir al balcón y disfrutar del aire libre...
Aquí os dejo un montón de inspiración para decorar vuestros balcones.












1.2.3.4.5.6.7.8.9.10. 11

Així doncs... Us animeu a passar aquesta primavera al vostre balcó?. És hora de canviar d'ambient, portem tot l'hivern dins de casa, ara toca sortir! Us animo a que esmorzeu, dineu, bereneu, sopeu, llegiu, feu mitja o ganxet, cosiu, scrapejeu, feu manualitats en el vostre balcó, pati, terrassa... És hora de sortir de casa, prendre aire fresc i donar la BENVINGUDA A LA PRIMAVERA!!!

Así pues... Os animáis a pasar esta primavera en vuestro balcón?. Es hora de cambiar de ambiente, llevamos todo el invierno dentro de casa, ahora toca salir! Os animo a que desayunéis, comáis, merendéis cenéis, leáis, hagáis media o ganchillo, cosáis, scrapeéis, hagáis manualidades en vuestro balcón, patio, terraza... Es hora de salir de casa, tomar aire fresco y dar la BIENVENIDA A LA PRIMAVERA!!!


Amb aquest post participo en la iniciativa Spring meeeting 2014 del blog Environments Dreamers. És el segon any que es realitza aquesta iniciativa, si vols saber com vaig donar la benvinguda l'any passat a la primavera, només cal que cliquis aquí.

Con este post participo en la iniciativa Spring meeeting 2014 del blog Environments Dreamers. Es el segundo año que se realiza esta iniciativa, si quieres saber como di la bienvenida el año pasado a la primavera, sólo hace falta que cliques aquí.

Feliç primavera a tots!

Feliz primavera a todos!

dijous, 20 de març del 2014

#DECOPEDIA3 // DIY Reciclant bombetes per a la primavera \ DIY reciclando bombillas para la primavera

Ja tenim aquí una nova edició de la Decopedia. El mes de març és el mes de la primavera, i després de passar l'hivern en tons neutres, blancs, negres, grisos, marrons..., ara toca decorar casa nostra a tot color, aquest és el tema d'aquest mes per la Decopedia: decoracions a tot color.

Ya tenemos aquí una nueva edición de la Decopedia. El mes de marzo es el mes de la primavera, y después de pasar el invierno en tonos neutros, blancos, negros, grises, marrones..., ahora toca decorar nuestra casa a todo color, este es el tema de este mes para la Decopedia: decoraciones a todo color.

I què hi ha més colorit i més primaveral que unes flors? Així que per aquesta Decopedia he triat decorar casa nostra amb flors, per donar la benvinguda a la primavera amb els braços oberts. Un simple gerro amb unes floretes, ja dóna moltíssima vida i color a una casa. Aquí us deixo amb una mica d'inspiració.

Y que hay más colorido y más primaveral que unas flores? Así que para esta Decopedia he elegido decorar nuestra casa con flores, para dar la bienvenida a la primavera por todo lo alto. Un simple jarrón con unas florecillas, ya da muchísima vida y color a una casa. Aquí os dejo con un poco de inspiración.







1.2.3.4.5.6

DIY BOMBETA RECICLADA


Però si no voleu utilitzar un gerro qualsevol, i voleu donar-li a casa vostra un toc distintiu, original, i handmade, podeu reciclar una vella bombeta i convertir-la en un preciós gerro per a les vostres floretes!!!

DIY BOMBILLA RECICLADA

Pero si no queréis utilizar un jarrón cualquiera, y queréis darle a vuestra casa un toque distintivo, original, y handmade, podéis reciclar una vieja bombilla y convertirla en un precioso jarrón para vuestras flores!!!

Què necessitareu?

- Una bombeta.
- Filferro.
- Cúter.
- Alicates.

Qué necesitaréis?

- Una bombilla.
- Alambre.
- Cutter.
- Alicates.


- Primer de tot haurem de tallar la bombeta per la part de la rosca, ajudant-nos amb un cúter. (Jo em vaig ajudar al final també d'un obrellaunes).

- Antes que nada tendremos que cortar la bombilla por la parte de la rosca, ayudándonos con un cutter. (Yo me ayudé al final también de un abrelatas).


- Un cop tinguem oberta la bombeta, haurem de treure l'interior d'aquesta amb l'ajuda d'unes alicates (algunes bombetes tenen per dins un recobriment de vidre que impedeix extreure el seu contingut, podeu utilitzar un tornavís per copejar-ho amb cura i trencar-ho, vigilant de no trencar el vidre de la bombeta).

- Una vez tengamos abierta la bombilla, tendremos que sacar el interior de ésta con la ayuda de unos alicates (algunas bombillas tienen por dentro un recubrimiento de cristal que impide sacar su contenido, podéis utilizar un destornillador para golpearlo con cuidado y romperlo, vigilando de no romper el cristal de la bombilla).


- Un cop buidada, agafarem el filferro i envoltem el coll de la bombeta tantes vegades com sigui necessari per crear un ganxo.

- Una vez vaciada, cogeremos el alambre y rodeamos el cuello de la bombilla tantas veces como sea necesario para crear un gancho.


- Omplim amb aigua mitja bombeta i hi col·loquem les floretes que més ens agradin.

- Llenamos con agua media bombilla y colocamos las florecillas que más nos gusten.


I ja teniu llesta la bombeta reciclada per penjar i decorar qualsevol racó de casa vostra.

Y ya tenéis lista la bombilla reciclada para colgar y decorar cualquier rincón de vuestra casa.


Què us ha semblat el DIY d'avui? Espero que us hagi agradat i que gaudiu d'una primavera a TOT COLOR!!!

Qué os ha parecido el DIY de hoy? Espero que os haya gustado y que disfrutáis de una primavera a TODO COLOR!!!


Amb aquest post participo en la festa de la #DECOPEDIA3 que organitza el blog Petite Candela.

Con este post participo en la fiesta de la #DECOPEDIA3 que organiza el blog Petite Candela.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis