Páginas

divendres, 28 de febrer del 2014

Disfresses en parella / Disfraces en pareja

Ja estem en ple carnestoltes i per celebrar-ho, us porto unes quantes disfresses divertides i originals, per disfressar-se en parella. Algunes dels contes de Mary Poppins, Alícia i el país de les meravelles, de pel·lícules, com Greace, de mítics jocs com el PacMan, i altres de molt divertides!!!

Ya estamos en pleno carnaval y para celebrarlo, os traigo unos cuántos disfraces divertidos y originales, para disfrazarse en pareja. Algunas de los cuentos de Mary Poppins, Alicia y el país de las maravillas, de películas, como Greace, de míticos juegos como el PacMan, y otros de muy divertidos!!!








1.2.3.4.5.6.7

Si voleu veure més disfresses, encara que no siguin de parelles, podeu veure-les clicant aquí.

Si queréis ver más disfraces, aunque no sean de parejas, podéis verlos clicando aquí.

Feliç carnestoltes!!

Feliz carnaval!!

dimecres, 26 de febrer del 2014

Desafío Love Craft Febrero: AMOR


Evidentment, aquest mes el tema del Desafío Love Craft que ens proposen María de la Cajita de Música i Bea de Coleccionando Cosas Bonitas no podia ser un altre que el amor.

Evidentemente, este mes el tema del Desafío Love Craft que nos proponen María de la Cajita de Música y Bea de Coleccionando Cosas Bonitas no podía ser otro que el amor.


El amor no engloba només al amor romàntic, sinó que el amor és un sentiment molt més ampli com pot ser l'amor paternal, filial, amor a la teva terra, a les teves arrels, amor a la veritat, a la justícia, pot haver amor entre amics, família, amor a les teves mascotes, a la música, a l'art, amor a un objecte especial...

El amor no engloba sólo al amor romántico, sino que el amor es un sentimiento mucho más amplio como puede ser el amor paternal, filial, amor en tu tierra, a tus raíces, amor a la verdad, a la justicia, puede haber amor entre amigos, familia, amor a tus mascotas, a la música, al arte, amor a un objeto especial...


Però sigui quin sigui l'amor que sentim, si l'haguéssim de dibuixar, ningú dubtaria en dibuixar un cor, i és que, és aquest el seu símbol per excel·lència!

Pero sea cual sea el amor que sentimos, si lo tuviéramos que dibujar, nadie dudaría al dibujar un corazón, y es que, es este su símbolo por excelencia!


Per això, he triat per aquest "Desafío" fer un cor fet a crochet. El material que necessitarem és mínim.

Por eso, he elegido para este "*Desafío" hacer un corazón hecho a crochet. El material que necesitaremos es mínimo.

- Un ganxet de 15mm.
- Restes d'un cabdell de llana de color vermell.

- Un ganchillo de 15mm.
- Restos de un ovillo de lana de color rojo.


PATRÓ

Teixeix 4 cadenetes i punxa en la primera cadeneta per fer un punt ras amb el qual tancar el cercle.
Teixeix dins del cercle: un punt baix, 2 punt alts i un punt baix i remata'ls amb un punt ras. A continuació, teixeix una cadeneta i 3 punts baixos i remata'ls amb un punt ras per tenir la meitat del cor. Teixeix 4 punts baixos i una cadeneta i a continuació teixeix un punt baix, dos punts alts i un punt ras per finalitzar el teu cor.
Per rematar-ho, pots passar el fil pel cercle central i lligar-ho amb un nus.

I així de fàcil obtindràs un preciós adorn handmade.

PATRÓN

Teje 4 cadenetas y pincha en la primera cadeneta para hacer un punto raso con el que cerrar el círculo. Teje dentro del círculo: un punto bajo, 2 punto altos y un punto bajo y remátalos con un punto raso. A continuación, teje una cadeneta y 3 puntos bajos y remátalos con un punto raso para tener la mitad del corazón. Teje 4 puntos bajos y una cadeneta y a continuación teje un punto bajo, dos puntos altos y un punto raso para finalizar tu corazón.
Para rematarlo, puedes pasar el hilo por el círculo central y atarlo con un nudo.

Y así de fácil conseguirás un precioso adorno handmade.


I recorda que... Love is all you need.

Y recuerda que... Love is all you need.

dilluns, 24 de febrer del 2014

Màscares d'animals per disfressar-se / Máscaras de animales para disfrazarse


Ja s'apropa carnestoltes i molts de vosaltres segur que esteu pensant de que disfressar-vos aquest any o de que disfressar als més petits de la casa.

Ya se acerca carnaval y muchos de vosotros seguro que estáis pensando de que disfrazaros este año o de que disfrazar a los más pequeños de la casa.


Avui us vull ensenyar unes màscares infantils d'animals que vaig veure en el blog Mandy Lynne. Tot i que en el blog, les descriu com a màscares per anar a dormir, penso que poden ser el punt de partida ideal per realitzar una disfressa casolana del animal escollit.

Hoy os quiero enseñar unas máscaras infantiles de animales que vi en el blog Mandy Lynne. A pesar de que en el blog, las describe como máscaras para ir a dormir, pienso que pueden ser el punto de partida ideal para realizar un disfraz casero del animal escogido.


Ja esteu pensant en les vostres disfresses?

¿Ya estáis pensando en vuestros disfraces?

Bon començament de setmana!

¡Buen comienzo de semana!

divendres, 21 de febrer del 2014

Swap Ishtar Olivera: El que em van regalar / Lo que me regalaron

Avui us ensenyo el que la Mónica de Bonitisimo em va regalar pel Swap de l'Ishtar Olivera.
Em va deixar sense paraules, un regal preciós, cuidat fins el mínim detall. I tot fet per ella! Està feta una artista.

Hoy os enseño lo que Mónica de Bonitisimo me regaló para el Swap de Ishtar Olivera.
Me dejó sin palabras, un regalo precioso, cuidado hasta el mínimo detalle. Y todo hecho por ella! Está hecha una artista.


Va triar com a temàtica els núvols, i ho va encertar de ple! Ja sabeu que m'encanten els núvols!!!
Em va regalar una tassa (adoro les tasses!! I aquesta no em pot agradar més!) amb una frase molt motivadora: "Sonríe hoy vas a tener un gran día".

Eligió como temática las nubes, y lo acertó de pleno! Ya sabéis que me encantan las nubes!!!
Me regaló una taza (adoro las tazas!! Y esta no me puede gustar más!) con una frase muy motivadora: "Sonríe hoy vas a tener un gran día".


També em va fer unes quantes targetetes per posar en futurs regals amb la frase "Sonríe, este regalo te va a gustar." Desitjant estic d'estrenar-les! ^^

También me hizo unas cuántas tarjetillas para poner en futuros regalos con la frase "Sonríe, este regalo te va a gustar." Deseando estoy de estrenarlas! ^^


I que m'en dieu d'aquestes galetes en forma de gotes, amb aquest sol i arc de Sant Martí! La presentació no pot ser millor i com sempre amb frases súper motivadores!!! "Qué los días de lluvia no te impidan ver el sol".

Y que me decís de estas galletas en forma de gotas, con este sol y arco iris! La presentación no puede ser mejor y como siempre con frases súper motivadoras!!! "Qué los días de lluvia no te impidan ver el sol".


I per mí, el regal estrella, aquest núvol tan adorable!!!! No us podeu imaginar la de vegades que l'he "achuchat" ja!!! Enamorada estic!!! ^^

Y para mí, el regalo estrella, esta nube tan adorable!!!! No os podéis imaginar la a veces que la he achuchado ya!!! Enamorada estoy!!! ^^


Mónica, ja t'ho vaig dir en el seu moment, però t'ho torno a repetir ara... UN MILIÓ DE GRÀCIES PER AQUEST REGAL! T'asseguro que si el teu objectiu era fer-me somriure, ho has aconseguit! :)

Mónica, ya te lo dije en su momento, pero te lo vuelvo a repetir ahora... UN MILLÓN DE GRACIAS POR ESTE REGALO! Te aseguro que si tu objetivo era hacerme sonreír, lo has conseguido! :)


Si no vas veure el que jo vaig regalar a la Mónica en aquest Swap pots veure-ho ara clicant aquí.

Si no viste lo que yo regalé a Mónica en este Swap puedes verlo ahora clicando aquí.

I recorda: "Sonríe, hoy vas a tener un GRAN DÍA!!"

Y recuerda: "Sonríe, hoy vas a tener un GRAN DÍA!!"

dijous, 20 de febrer del 2014

#DECOPEDIA2 // Decoració LowCost - Clipboard \ Decoración LowCost - Clipboard


Avui us porto una idea de decoració LowCost per casa nostra, donant una altra vida a un objecte tan clàssic i simple com un clipboard.

Hoy os traigo una idea de decoración LowCost para nuestra casa, dando otra vida a un objeto tan clásico y simple como un clipboard.

El típic tauler del metge o el que fèiem servir a l'escola per prendre apunts, ara es pot convertir en un "mood board" d'inspiració per decorar casa nostra, penjant-hi fotografies, coses que ens agradin, art, la llista de la compra, calendaris, els dibuixos dels nens... Les possibilitats són infinites...

El típico tablero del médico o el que usábamos en la escuela para tomar apuntes, ahora se puede convertir en un "mood board" de inspiración para decorar nuestra casa, colgando fotografías, cosas que nos gusten, arte, la lista de la compra, calendarios, los dibujos de los niños... Las posibilidades son infinitas...









1.2.3.4.5.6.7.8.9

És una forma fàcil i barata de donar-li un aire creatiu i nou a casa nostra.

Es una forma fácil y baratilla de darle un aire creativo y nuevo a nuestra casa.

I tu? T'apuntes a la tendència dels clipboards?

¿Y tú? ¿Te apuntas a la tendencia de los clipboards?

Amb aquest post participo en la segona festa de la #decopedia de Petite Candela.



dilluns, 17 de febrer del 2014

Funda per l'Ipad / Funda para el Ipad


El post d'avui va de costura, i és que fa unes setmanes em vaig cosir una funda per tenir ben protegit el meu Ipad.

El post de hoy va de costura, y es que hace unas semanas me cosí una funda para tener bien protegido mi Ipad.


És una funda amb solapa, i porta una goma per tal de tenir l'ipad ben subjecte dins de la funda i que no es mogui.

Es una funda con solapa, y trae una goma para tener el ipad bien sujeto dentro de la funda y que no se mueva.


També li vaig fer una butxaca per poder guardar-hi algunes notes, el carregador, o el que necessitis.

También le hice un bolsillo para poder guardar algunas notas, el cargador, o el que necesites.


Gaudiu de la setmana!!

Disfrutad de la semana!!

divendres, 14 de febrer del 2014

Digues-li... amb totes les lletres / Díselo... con todas las letras

Hi ha invitacions de noces per tots els estils i gustos, estan les tradicionals de tota la vida i després n'hi ha de més modernes, originals, personals i divertides.

Hay invitaciones de boda por todos los estilos y gustos, están las tradicionales de toda la vida y después hay de más modernas, originales, personales y divertidas.


Fa unes setmanes Depeapa mostrava en el seu blog, unes invitacions de noces que va dissenyar per una parella australiana.

Hace unas semanas Depeapa mostraba en su blog, unas invitaciones de boda que diseñó por una pareja australiana.

Les invitacions es van convertir en unes simpàtiques cartes amb la reina i rei de cors, posant amb els seus gossets. Diferent i original on les hi hagi.

Las invitaciones se convirtieron en unas simpáticas cartas con la reina y rey de corazones, posando con sus perritos. Diferente y original donde se las haya.


Feliç dia de Sant Valentí.

Feliz día de San Valentín.

dimarts, 11 de febrer del 2014

Mitons \ Mitones + SWAP Ishtar Olivera: El que jo vaig enviar / Lo que yo envié

Fa unes setmanes, també vaig participar en el Swap que ens proposava en el seu blog, Ishtar Olivera, el Swap consistia en enviar a la teva companya, alguna cosa feta a mà per tu, alguna cosa que es pogués menjar o beure, una carta i un desig pel 2014.

Hace unas semanas, también participé en el Swap que nos proponía en su blog, Ishtar Olivera, el Swap consistía en enviar a tu compañera, algo hecho a mano por ti, algo que se pudiera comer o beber, una carta y un deseo para el 2014.


Així doncs "me lié la manta a la cabeza" i em vaig posar a elaborar uns preciosos mitons a ganxet amb la llana de merino Wolly de DMC, en un color gris perla, el número del cabdell és el 121. El patró el vaig agafar del llibre Taller de ganchillo de l'Erika Knight (100% recomanable), tot i que vaig modificar-lo una mica.

Así pues "me lié la manta a la cabeza" y me puse a elaborar unos preciosos mitones a ganchillo con la lana de merino Wolly de DMC, en un color gris perla, el número del ovillo es el 121. El patrón lo cogí del libro Taller de ganchillo de Erika Knight (100% recomendable), a pesar de que lo modifiqué un poco.

I aquest va ser el resultat.

Y este fué el resultado.







També vaig afegir al meu regal unes galetes Carlota's en forma de tetera per col·locar en la tassa del te o el cafè, delicioses. I li vaig fer un mini packaging amb una tarjeta amb la imatge del nou blog i una bosseta de te, per acompanyar les galetes.

También añadí a mi regalo unas galletas Carlota's en forma de tetera para colocar en la taza del té o del café, deliciosas. Y le hice un mini packaging con una tarjeta con la imagen del nuevo blog y una bolsita de té, para acompañar las galletas.

Li vaig escriure una carta i li vaig desitjar que aquest 2014, fes el que fes que la fes feliç!!!

Le escribí una carta y le deseé que este 2014, hiciera lo que hiciera que la hiciera feliz!!!


Ho vaig embolicar tot amb paper de regal de mr. wonderful i ho vaig enviar cap a Astúries, per a que li arribés a la Mónica de Bonitisimo, que espero que li agradés molt i ho gaudeixi força!!!

Lo envolví todo con papel de regalo de mr. wonderful y lo envié hacia Asturias, para que le llegara a Mónica de Bonitisimo, que espero que le gustara mucho y lo disfrute un montón!!!

I fins aquí, el post d'avui, en un altre post us ensenyaré el que la Mónica em va enviar a mi! ^^

Y hasta aquí, el post de hoy, en otro post os enseñaré lo que Mónica me envió a mí! ^^


Petons,

Besos,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis