Páginas

dimecres, 29 de gener del 2014

Desafío Love Craft Enero

A principis de mes, la Bea del blog Coleccionando Cosas Bonitas, i la María de La Cajita de Música, ens presentaven el nou repte pel "Desafío Love Craft". Aquest mes, consisteix en realitzar una làmina, del format que sigui, amb una frase que reflectís el que esperem d'aquest any, una frase a tenir present tot l'any i que ens motivi. Així doncs, aquí teniu la meva propósta.

A principios de mes, Bea del blog Coleccionando Cosas Bonitas, y María de La Cajita de Música, nos presentaban el nuevo reto para el "Desafío Love Craft". Este mes, consiste en realizar una lámina, del formato que sea, con una frase que reflejara lo que esperamos de este año, una frase a tener presente todo el año y que nos motive. Así pues, aquí tenéis mi propuesta.

Sóc de les que pensa, que el objectiu principal pel que estem en aquest món és per ser FELIÇ. Aquest ha de ser sempre el nostre objectiu, passi el que passi, i ens costi el que ens costi. Així doncs, aquí teniu la meva frase per emmarcar aquest any i tenir present sempre.

Soy de las que piensa, que el objetivo principal por el que estamos en este mundo es para ser FELIZ. Este tiene que ser siempre nuestro objetivo, pase lo que pase, y nos cueste lo que nos cueste. Así pues, aquí tenéis mi frase para enmarcar este año y tener presente siempre.


Ja sabeu que, jo sempre que tingui temps, m'apunto a un bombardeig! Em va semblar molt bona idea fer aquesta làmina, però la veritat no tenia massa temps per fer-ne una molt elaborada... Llavors, com que sóc una Instagram Addicte, buscant noves apps per utilitzar, vaig descobrir la app Notegraphy, i és amb aquesta app, amb la que he fet la làmina d'avui.

Ya sabéis que, yo siempre que tenga tiempo, me apunto a un bombardeo! Me pareció muy buena idea hacer esta lámina, pero la verdad no tenía mucho tiempo para hacer una muy elaborada... Entonces, como soy una Instagram Adicta, buscando nuevas apps para utilizar, descubrí la app Notegraphy, y es con esta app, con la que he hecho la lámina de hoy.

Senzilla, minimalista, elegant... M'encanta!

Sencilla, minimalista, elegante... Me encanta!


I recordeu, feu el que feu, que us faci feliços!

Y recordad, hagáis lo que hagáis, que os haga felices.


divendres, 17 de gener del 2014

#DECOPEDIA // Casas vestidas para el frío


Segons l'estació de l'any en la que estiguem, casa nostra pateix petites modificacions en la decoració. Moltes vegades no les apreciem, ja que són petits detalls del dia a dia, però són aquests els que fan que la nostra casa no siguin només quatre parets fredes i impersonals, sinó que és converteixi en una llar càlida i viva.

Según la estación del año en la que estemos, nuestra casa sufre pequeñas modificaciones en la decoración. Muchas veces no las apreciamos, puesto que son pequeños detalles del día a día, pero son estos los que hacen que nuestra casa no sean sólo cuatro paredes frías e impersonales, sino que es convierta en un hogar cálido y vivo.

A l'hivern, preparem casa nostra pel fred, i col·loquem mantes al sofà, és igual com sigui la casa, gran, petita, moderna, clàssica, colorida, amb colors neutres, hi visquen una, dues, tres o quatre persones... que a la majoria de cases a l'hivern en trobaràs una, a casa meva no hi falta mai. Què faríem sense la manta aquelles tardes fredes, de pluja, veient una pel·lícula, prenent un te o una beguda calenta...?

En invierno, preparamos casa nuestra por el frío, y colocamos mantas en el sofá, es igual como sea la casa, grande, pequeña, moderna, clásica, colorida, con colores neutros, vivan una, dos, tres o cuatro personas... que en la mayoría de casas en invierno encontrarás una, en mi casa no falta nunca. ¿Qué haríamos sin la manta aquellas tardes frías, de lluvia, viendo una película, tomando un té o una bebida caliente...?









1.2.3.4.5.6.7.8.9.10

I vosaltres, vestiu la vostra casa pel fred?

Y vosotros, ¿vestís vuestra casa para el frío?

Amb aquest post participo a la #decopedia.

Con este post participo en la #decopedia.



Feliç cap de setmana!

¡Feliz fin de semana!

dijous, 16 de gener del 2014

Nona Bruna

Bon dia!! Tranquils, no us heu equivocat, el que passa és que li he rentat una mica la cara al blog... I no és que no m'agradés Entre núvols de cotó... però va ser un nom que vaig triar així a corre cuita i poc personal, i mai m'ha acabat de convèncer... Però és que trobar un nom és molt difícil eh!!!  Volia trobar un nom més personal pel blog, que m'identifiqués i amb Mö, crec que l'he encertada. Mö ve de Montse, m'agraden els noms curts i amb força i les dièresis m'encanten, hi donen personalitat i caràcter a la paraula. I pel que fa a la imatge del blog, un cérvol, adoro aquests animals, són bonics, elegants, forts  i simbolitzen l'hivern, una de les meves estacions preferides.

Buenos días!! Tranquilos, no os habéis equivocado, lo que pasa es que le he lavado un poco la cara al blog... Y no es que no me gustara Entre núvols de cotó... pero fue un nombre que elegí así deprisa y corriendo y poco personal, y nunca me ha acabado de convencer... Pero es que encontrar un nombre es muy difícil eh!!! Quería encontrar un nombre más personal para el blog, que me identificara y con Mö, creo que he acertado. Mö viene de Montse, me gustan los nombres cortos y con fuerza y las diéresis me encantan, dan personalidad y carácter a la palabra. Y en cuanto a la imagen del blog, un ciervo, adoro estos animales, son bonitos, elegantes, fuertes y simbolizan el invierno, una de mis estaciones preferidas.

Després d'aquesta petita introducció us deixo amb el contingut de l'entrada d'avui. Tot i que hi hagi un canvi en el blog, per aquí sempre continuarem estant... Entre Núvols de Cotó! ^^

Después de esta pequeña introducción os dejo con el contenido de la entrada de hoy. A pesar de que haya un cambio en el blog, por aquí siempre continuaremos estando... Entre Núvols de Cotó! ^^


Lola Giardino és Nona Bruna. En quant la vaig conèixer em va enamorar. Tot el que fa, ho fa amb una delicadesa i senzillesa sublims.

Lola Gairdino es Nona Bruna. En cuanto la conocí me enamoró. Todo lo que hace, lo hace con una delicadeza y sencillez sublímes.


Ella mateixa defineix Nona Bruna així en el seu blog:

Ella misma define Nona Bruna así en su blog:


"Nona Bruna es todo lo que me gusta hacer:
crear, diseñar, cocinar, coser, tejer, moldear cerámica, fotografiar, las nuevas tecnologías, las cosas con encanto, las piezas con historia.
Inspirada por mis 2 geniales abuelas, la Nona y la Abuelina.
La Nona, italiana, se mudó a Argentina durante la guerra, era modista de alta costura y convertía a delantales vestidos en desuso. Los ñoquis de papa con mantequilla que preparaba cada vez que la visitabamos sigue siendo mi comida favorita.
La abuelina, es pintora, cosia detantales, manoplas, agarraderas y otras cosas de cocina con retazos que obtenía por ahi. Por ella aprendí a cocinar, entre tantas otras cosas.
Encontraran por aqui mas de una receta creada por la abuelina.
En mi último viaje a Argentina, la abuelina me regaló unas cuantas telas, botones y puntillas antiguas, de aquí salen los primeros delantales que son unicos y estan hechos artesanalmente con mucho amor."


Aquí us deixo amb unes quantes fotografies inspiradores de Nona Bruna.

Aquí os dejo con unas cuantas fotografías inspiradoras de Nona Bruna.












{Fotos via: Pinterest i Blog de Nona Bruna}

Si et mores de ganes per comprar algunes de les seves ceràmiques o davantals, aquesta és la seva botiga online.

Si te mueres de ganas por comprar algunas de sus cerámicas o delantales, esta es su tienda online.

Petons.

Besos.


dimarts, 7 de gener del 2014

Carrot Cake

Avui us porto una recepta típica de Gran Bretanya i els Estats Units, el Carrot cake, pastís de pastanaga. Al ser de pastanaga, potser hi ha molta gent que no li faci molta gràcia, ja que posar-hi verdura a un pastís... Però us asseguro que us sorprendrà molt gratament. Està deliciòs!

Hoy os traigo una receta típica de Gran Bretaña y los Estados Unidos, el Carrot cake, pastel de zanahoria. Al ser de zanahoria, quizás hay mucha gente que no le haga mucha gracia, puesto que poner verdura a un pastel... Pero os aseguro que os sorprenderá muy gratamente. Está delicioso!


Feia temps que la meva cosina Laura volia que en féssim un, les dues juntes. Així doncs el dia de St. Esteve va ser el dia, després de fer un molt bon dinar, relaxar-nos al sofà amb els cafès, mirar una bona pel·li, ens van entrar unes ganes terribles de fer un carrot cake.

Hacía tiempo que mi prima Laura quería que hiciéramos uno, las dos juntas. Así pues el día de St. Esteve fue el día, después de hacer una muy buena comida, relajarnos en el sofá con los cafés, mirar una buena peli, nos entraron unas ganas terribles de hacer un carrot cake.


Així doncs, vam anar corrent a la nevera a veure si teníem l'ingredient estrella per aquesta recepta, les pastanagues, i ens vam posar de seguida amb el pastís.

Así pues, fuimos corriendo a la nevera a ver si teníamos el ingrediente estrella por esta receta, las zanahorias, y nos pusimos enseguida con el pastel.


CARROT CAKE






Ingredients:

- 250g de pastanaga ratllada.
- 200g de farina integral.
- 1/2 sobre de llevat royal.
- 4 ous.
- 125ml d'oli d'oliva suau.
- 200g de sucre morè.
- 1 culleradeta de canyella.
- 1 culleradeta de nou moscada.


CARROT CAKE







Ingredientes:

- 250g de zanahoria rallada.
- 200g de harina integral.
- 1/2 sobre de levadura royal.
- 4 huevos.
- 125ml de aceite de oliva suave.
- 200g de azúcar moreno.
- 1 cucharadita de canela.
- 1 cucharadita de nuez moscada.


Elaboració:

- Eliminar els extrems de les pastanagues, pelar-les i ratllar-les. Reservem.
- Posar els ous i el sucre en un bol i batre amb les varetes fins que la barreja quedi escumosa.
- Afegir l'oli i batre fins que quedi ben incorporat.
- Afegir la canyella, la nou moscada i la pastanaga ratllada, remoure amb una cullera per a que quedi ben barrejat.
- Tamisar la farina i el llevat damunt la barreja anterior, i barrejar sense batre fins que la farina quedi ben incorporada.
- Greixar el motlle que anem a utilitzar i abocar-hi la barreja anterior.
- Amb el forn preescalfat a 190ºC, enfornar el carrot cake durant uns 30-40 minuts.
- Retirar del forn i deixar refredar damunt d'una reixeta, un cop passats 10 minuts o quan es pugui tocar el motlle sense cremar-se, desemmotllar i deixar que s'acabi de refredar completament.


Elaboración:

- Eliminar los extremos de las zanahorias, pelarlas y rallarlas. Reservamos.
- Poner los huevos y el azúcar en un bol y batir con las varillas hasta que la mezcla quede espumosa.
- Añadir el aceite y batir hasta que quede bien incorporado.
- Añadir la canela, la nuez moscada y la zanahoria rallada, remover con una cuchara para que quede bien mezclado.
- Tamizar la harina y la levadura encima de la mezcla anterior, y mezclar sin batir hasta que la harina quede bien incorporada.
- Engrasar el molde que vamos a utilizar y abocar la mezcla anterior.
- Con el horno precalentado a 190ºC, hornear el carrot cake durante unos 30-40 minutos.
- Retirar del horno y dejar enfriar encima de una rejilla, una vez pasados 10 minutos o cuando se pueda tocar el molde sin quemarse, desmoldar y dejar que se acabe de enfriar completamente.


- Un cop fred, es pot afegir si es vol la cobertura de formatge, és molt típic servir-lo amb aquesta cobertura, aixó sí, si es posa aquesta cobertura, s'haurà de guardar el pastís a la nevera, ja que al portar formatge, si es deixa fóra es podria fer malbé. 

- Una vez frío, se puede añadir si se quiere la cobertura de queso, es muy típico servirlo con esta cobertura, eso sí, si se pone esta cobertura, se tendrá que guardar el pastel en la nevera, puesto que al llevar queso, si se deja fuera se podría estropear.


També podeu fer el carrot cake sense la cobertura de formatge, seria un perfecte esmorzar o berenar.

También podéis hacer el carrot cake sin la cobertura de queso, sería un perfecto desayuno o merienda.


PER A LA COBERTURA DE FORMATGE

Ingredients:

- 115g de mantega.
- 225g de formatge crema (tipus Philadelphia).
- 450g de sucre glacé.


PARA LA COBERTURA DE QUESO

Ingredientes:

- 115g de mantequilla.
- 225g de queso quema (tipo Philadelphia).
- 450g de azúcar glas.


Elaboració:

- Batre amb unes varetes el formatge crema. Afegir la mantega i continuar batent fins que quedi una crema suau i sense grumolls.
- Afegir mica en mica i a velocitat baixa el sucre fins aconseguir una crema suau i homogènia.

Elaboración:

- Batir con unas varillas el queso quema. Añadir la mantequilla y continuar batiendo hasta que quede una crema suave y sin grumos.
- Añadir poco a poco y a velocidad baja el azúcar hasta conseguir una crema suave y homogénea.


Us garanteixo que el resultat és espectacular. Boníssim, suau, esponjós... Us animo a fer-ho i a que m'expliqueu que us ha semblat.

Os garantizo que el resultado es espectacular. Buenísimo, suave, esponjoso... Os animo a hacerlo y a que me expliquéis que os ha parecido.


Participo en la Fiesta de Enlaces del blog Personalización de blogs.

Bon appetit!

dissabte, 4 de gener del 2014

Today 4.1.14

Bon dia! Com van els primers dies de l'any? Aquests dies és temps d'estrenar les agendes noves i de plantejar-se els propòsits per aquest any. Jo porto els deures fets, la agenda la tinc a punt per omplir-la de compromisos, quedades, obligacions, recordatoris, notes, idees... I he estat pensant amb els meus propòsits. Així que participant en el Today 4.1.14 de Scarlata y el Señor Don Gato II, he pensat, no 1, ni 2, ni 3, sinó 14 propòsits per aquest any!! M'ha costat una mica pensar en tants, però al final els he aconseguit, ara només cal, dur-los a terme!

Buenos días! Cómo van los primeros días del año? Estos días es tiempo de estrenar las agendas nuevas y de plantearse los propósitos para este año. Yo vengo con los deberes hechos, la agenda la tengo lista para llenarla de compromisos, quedadas, obligaciones, recordatorios, notas, ideas... Y he sido pensando con mis propósitos. Así que participando en el Today 4.1.14 de Scarlata y el Señor Don Gato II, he pensado, no 1, ni 2, ni 3, sino 14 propósitos para este año!! Me ha costado un poco pensar en tantos, pero al final los he conseguido, ahora sólo hace falta, llevarlos a cabo!




1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14

1. Continuar veient món. I és que m'encanta viatjar! Haig de pensar quines destinacions faré aquest any...
1. Continuar viendo mundo. Y es que me encanta viajar! Tengo que pensar qué destinos haré este año...


2. Fer-me una manta de ganxet. L'any passat em vaig proposat fer una manta de patchwork (que no vaig fer... :P), però aquesta l'haig de fer sí o sí! Bé de fet, ja la tinc començada... ^^
2. Hacerme una manta de ganchillo. El año pasado me propuse hacer una manta de patchwork (que no hice... :P), pero esta lo tengo que hacer sí o sí! Bueno de hecho, ya la tengo empezada... ^^

3. Fer un curs de fotografia presencial. L'any passat vaig fer dos cursos online (Superstar i Aventura) de la Jackie Rueda, aquest any m'agradaria fer-ne un de presencial tipus els de Álvaro Sanz.
3. Hacer un curso de fotografía presencial. El año pasado hice dos cursos online (Superstar y Aventura) de Jackie Rueda, este año me gustaría hacer uno de presencial tipo los de Álvaro Sanz.

4. Anar de casa rural / masia. I és que tothom necessita de tant en tant un cap de setmana de desconnexió per trencar amb la rutina! M'encantaria anar a La Garriga de Castelladral.
4. Ir de casa rural / masía. Y es que todo el mundo necesita de vez en cuando un fin de semana de desconexión para romper con la rutina! Me encantaría ir a La Garriga de Castelladral.

5. Comprar-me una cadira eames. I és que tot i que estava en la meva carta als Reis d'Orient i al Pare Noel, crec que no caurà per Reis, així que me l'hauré de comprar... ^^ Love it!
5. Comprarme una silla eames. Y es que aún estando en mi carta a los Reyes de Oriente y a Papá Noel, creo que no caerá por Reyes, así que me lo tendré que comprar... ^^ Love it!

6. Mantenir la línia / menjar sa. Ja que m'estic esforçant molt amb la dieta, això s'ha de mantindre!
6. Mantener la línea / comer sano. Ya que me estoy esforzando mucho con la dieta, esto se tiene que mantener!

7. Renovar el portàtil. És que el meu pobret, està ja vellet, i s'ha quedat antiquat. Appleaddict!
7. Renovar el portátil. Es que el mío, está ya viejecito, y se ha quedado anticuado. Appleaddict!

8. Ser constant amb el gimnàs. L'ideal seria anar uns 3 cops per setmana, però sinó mínim, mínim, mínim un cop per setmana, no hi ha excuses que valguin...!!! Uuuff...
8. Ser constante con el gimnasio. Lo ideal sería ir unas 3 veces por semana, pero sino mínimo, mínimo, mínimo una vez por semana, no hay excusas que valgan...!!! Uuuff...

9. Aprendre a teixir mitjons. Em xiflen els mitjons de llana, però la mitja encara no és el meu fort, potser m'hauria d'apuntar algun curs...
9. Aprender a tejer calcetines. Me chiflan los calcetines de lana, pero la media todavía no es mi fuerte, quizás me tendría que apuntar algún curso...

10. Somriure tots els dies. Sempre hi ha un motiu per somriure i ser feliç, així que s'ha de valorar i gaudir-ho.
10. Sonreír todos los días. Siempre hay un motivo para sonreír y ser feliz, así que se tiene que valorarlo y disfrutarlo.

11. Estalviar. Mai és suficient, però encara que sigui poc, s'ha de fer.
11. Ahorrar. Nunca es suficiente, pero aunque sea poco, se tiene que hacer.

12. Fer una ruta de cafeteries i bakerys de Barcelona. Hi ha un munt de cafeteries i bakerys moníssimes per Barcelona, em moro de ganes de conèixer-les totes! :P
12. Hacer una ruta de cafeterías y bakerys de Barcelona. Hay un montón de cafeterías y bakerys monísimas por Barcelona, me muero de ganas de conocerlas todas! :P

13. Llençar a la brossa els mals rotllos. Doncs això, mals rotllos i energies negatives fóra!
13. Tirar a la basura los malos rollos. Pues eso, malos rollos y energías negativas fuera!

14. Cuidar i mantenir relacions. Tant d'amistats, com amb la família, i és que moltes vegades el dia a dia i la feina fa que ens oblidem.
14. Cuidar y mantener relaciones. Tanto de amistades, como con la familia, y es que muchas veces el día a día y el trabajo hace que nos olvidamos.

Clica damunt el banner del Today si vols veure els propòsits d'altres blogs que hi participen.

Clica encima el banner del Today si quieres ver los propósitos otros blogs que participan.



I vosaltres? O teniu tot a punt per afrontar aquest 2014?

Y vosotros? Lo tenéis todo preparado para afrontar este 2014?

Feliç cap de setmana i que els Reis vinguin cargadets de regals!
Feliz fin de semana y que los Reyes vengan bien cargaditos de regalos!

dijous, 2 de gener del 2014

Xmas Time: galetes nadalenques / galletas navideñas.

Aquestes dates són ideals per posar-se a fornejar mil i una coses. Així que ja veureu com aquests dies el blog, recuperarà la seva part més culinària i us portaré algunes receptes.

Estas fechas son ideales para ponerse a hornear mil y una cosas. Así que ya veréis como estos días el blog, recuperará su parte más culinaria y os traeré algunas recetas.


Per aquestes dates no podia deixar de fornejar unes galetes ben nadalenques, amb un toc de canyella i gingebre.

Por estas fechas no podía dejar de hornear unas galletas muy navideñas, con un toque de canela y jengibre.


No vaig tenir massa temps per a decoracions massa elaborades, però ja van quedar bé així, es van convertir amb un acompanyament ideal per a les llargues tertúlies d'aquests dies amb cafès i tes.

No tuve demasiado tiempo para decoraciones demasiado elaboradas, pero ya quedaron bien así, se convirtieron con un acompañamiento ideal para las largas tertulias de estos días con cafés y tés.


GALETES DE CANYELLA I GINGEBRE






Ingredients:

- 300g de farina de rebosteria.
- 50g de farina d'ametlla.
- 200g de mantega.
- 100g de sucre.
- 1 ou.
- 1 culleradeta de canyella.
- 1 culleradeta de gingebre.
- 1 polsim de sal.

GALLETAS DE CANELA Y JENGIBRE







Ingredientes:

- 300g de harina de repostería.
- 50g de harina de almendra.
- 200g de mantequilla.
- 100g de azúcar.
- 1 huevo.
- 1 cucharadita de canela.
- 1 cucharadita de jengibre.
- 1 pizca de sal.


Preparació:

- En un bol dipositar la mantega que haurem tret de la nevera unes hores abans per tal que estigui tova, junt amb el sucre i batre amb les varetes fins que es converteixi en una crema.
- Afegir l'ou.
- Afegir la canyella, el gingebre i la sal.
- Afegir cullerada a cullerada les farines prèviament tamisades fins que es formi una massa. Pastarem amb les mans fins a formar una bola.
- Deixar reposar a la nevera un parell d'hores embolicat en paper film per a que s'endureixi i sigui més fàcil estendre-la i tallar-la.
- Passades les dues hores, treure la bola de la nevera, estendre la massa fins al gruix desitjat, i tallar la massa amb els talladors.
- Un cop tallades es dipositen sobre una safata de forn folrada amb paper de forn o silpat i es deixen reposar a la nevera uns minuts més per a que novament adquireixin consistència i no es deformin durant el fornejat. Fornejar durant uns 20 minuts.
- Refredar en una reixeta.


Preparación:

- En un bol depositar la mantequilla que habremos sacado de la nevera unas horas antes para que esté blanda, junto con el azúcar y batir con las varillas hasta que se convierta en una crema.
- Añadir el huevo.
- Añadir la canela, el jengibre y la sal.
- Añadir cucharada a cucharada las harinas previamente tamizadas hasta que se forme una masa. Amasaremos con las manos hasta formar una bola.
- Dejar reposar en la nevera un par de horas envuelto en papel film para que se endurezca y sea más fácil extrenderla y cortarla.
- Pasadas las dos horas, sacar la bola de la nevera, extender la masa hasta el grueso deseado, y cortar la masa con los cortadores.
- Una vez cortadas se depositan sobre una bandeja de horno forrada con papel de horno o silpat y se dejan reposar a la nevera unos minutos más para que nuevamente adquieran consistencia y no se deformen durante el horneado. Hornear durante unos 20 minutos.
- Enfriar en una rejilla.


Feliç any nou.

Feliz año nuevo.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis