Páginas

dimecres, 21 d’agost del 2013

Test de ganxet XXL / Macetero de ganchillo XXL

Hola!! No, no he desaparegut, ni tampoc estic de vacances, tot el contrari... Aquest agost m'estic fent un far de treballar! I les poques estones que tinc lliures, la veritat, no em ve massa de gust passar-me-les davant l'ordinador, sinó que prefereixo sortir, i aprofitar l'estiu. I també aprofitar per fer cossetes que tinc pendents...

Hola!! No, no he desaparecido, ni tampoco estoy de vacaciones, todo el contrario... Este agosto me estoy haciendo un panzón de trabajar! Y los pocos ratos que tengo libres, la verdad, no me apetece demasiado pasármelos delante del ordenador, sino que prefiero salir, y aprovechar el verano. Y también aprovechar para hacer cositas que tengo pendientes...


Com per exemple, aquest test de ganxet fet amb corda que us ensenyo avui.
El patró és de Crochetismos, i el podeu trobar en el segon número de la revista veo veo.


Cómo por ejemplo, este macetero de ganchillo hecho con cuerda que os enseño hoy.El patrón es de Crochetismos, y lo podéis encontrar en el segundo número de la revista veo veo.



És molt senzill de fer, i només necessiteu, corda, un ganxet adient, una anella per penjar-lo, i per forrar el test, un bossa de plàstic i agulla i fil per subjectar-la una mica.

Es muy sencillo de hacer, y sólo necesitáis, cuerda, un ganchillo adecuado, una anilla para colgarlo, y para forrar el macetero, un bolsa de plástico y aguja e hilo para sujetarla un poco.


I un cop fet, a plantar-hi floretes!!!! ^^

Un vez hecho, a plantar florecillas!!!! ^^


Espero que estigueu passant un molt bon estiu!

Espero que estéis passando un muy buen verano!


divendres, 9 d’agost del 2013

Layout: "Cabanes als arbres"

Bon dia!! Segur que us acordeu de la meva escapadeta a Cabanes als arbres, i tot i que ja vaig fer un àlbum d'scrap d'aquell dia, he volgut fer un LO per penjar-me'l a l'habitació.

Buenos días!! Seguro que os acordáis de mi escapada a Cabañas en los árboles, y a pesar de que ya hice un álbum de scrap de aquel día, he querido hacer un LO para colgarlo en mi habitación.


Si traduïm LO literalment, vol dir "composició", és el disseny al voltant d'una o més fotografies. El seu tamany habitual sol ser de 30x30, el tamany d'una làmina gran de paper d'scrap.

Si traducimos LO literalmente, quiere decir "composición", es el diseño alrededor de una o más fotografías. Su tamaño habitual suele ser de 30x30, el tamaño de una lámina grande de papel de scrap.


Com que feia poc que havia fet una comanda a mr wonderful i havia comprat la seva nova col·lecció de papers d'scrap "Candela", vaig decidir estrenar-la per fer el LO. I també vaig estrenar un dels seus segells (he de dir que m'encanten!!).

Como hacía poco que había hecho un pedido a mr wonderful y había comprado su nueva colección de papeles de scrap "Candela", decidí estrenarla para hacer el LO. Y también estrené uno de sus sellos (tengo que decir que me encantan!!).


Us ha agradat? Tinc pendent un altre LO que aviat us ensenyaré!! ^^

¿Os ha gustado? Tengo pendiente otro LO que pronto os enseñaré!! ^^


Bon cap de setmana!

¡Buen fin de semana!



dimecres, 7 d’agost del 2013

Suc de pinya natural / Zumo de piña natural

Bon diaaa!!! Com va la calor?? Avui per combatre la calor us porto un beguda natural, súper refrescant i diürètica. Suc de pinya natural!! 

Buenos díaaas!!! Cómo va el calor?? Hoy para combatir el calor os traigo un bebida natural, súper refrescante y diurética. Zumo de piña natural!!


És molt fàcil i ràpid de preparar, una pinya sencera tallada a trossets, dos gots d'aigua i 3 cullerades de sucre, ho passeu tot pel túrmix, i un cop tot ben triturat, ho passeu pel colador.

Es muy fácil y rápido de preparar, una piña entera cortada a trocitos, dos vasos de agua y 3 cucharadas de azúcar, lo pasáis todo por el turmix, y una vez todo bien triturado, lo pasáis por el colador.


Servir ben ben fresquet!!

Servir bien bien fresquito!!


divendres, 2 d’agost del 2013

Lady Desidia

Lady Desidia és el pseudònim de Vanessa Borrell, una il·lustradora que ha creat un univers d'imatges oníriques que plasma en tot tipus de suports: des de quadres, fermalls, bosses, faldilles, penjolls… I de la qual jo em declaro absolutament FAN! M'encanten TOTES les seves il·lustracions. Tots els seus dibuixos tenen una delicadesa especial i no et canses de mirar-los.

Lady Desidia es el pseudónimo de Vanessa Borrell, una ilustradora que ha creado un universo de imágenes oníricas que plasma en todo tipo de soportes: desde cuadros, broches, bolsos, faldas, colgantes… Y de la cual yo me declaro absolutamente FAN! Me encantan TODAS sus ilustraciones. Todos sus dibujos tienen una delicadeza especial y no te cansas de mirarlos.








Si us heu quedat amb ganes de veure moltes més il·lustracions de Lady Desidia no dubteu en passar-vos pel seu blog, us enamorarà.

Si os habéis quedado con ganas de ver muchas más ilustraciones de *Lady *Desidia no dudáis al pasaros por su blog, os enamorará.








És probable que molts la coneixeu per la portada de la revista número 3 de Kireei.

Es probable que muchos la conozcáis por la portada de la revista número 3 de Kireei.


{Foto via: Fácil y sencillo}

Pels afortunats que visqueu a Madrid o rodalies, o tingueu l'oportunitat de passar-vos per Madrid, podeu anar a comprar a la seva botiga, La Antigua.

Para los afortunados que viváis en Madrid o cercanías, o tengáis la oportunidad de pasaros por Madrid, podéis ir a comprar a su tienda, La Antigua.




La Antigua C/ Corredera baja de San Pablo, 45, 28004 Madrid. 
Horari / Horario: Dilluns a Dissabte / Lunes a Sábado de 12:00 a 21:00. 
Metro: Tribunal, Gran Vía o Callao.


I per als que Madrid us quedi una mica lluny, fa unes setmanes Lady Desidia va estrenar la seva botiga online, en la que podreu trobar la seva nova vaixella il·lustrada.

Y para los que Madrid os quede un poco lejos, hace unas semanas Lady Desidia estrenó su tienda online, en la que podréis encontrar su nueva vajilla ilustrada.








* Totes les fotografíes que he utilitzat per aquesta entrada les he extretes del blog de Lady Desidia.

I això és tot per avui, espero que us hagi agradat tant Lady Desidia com a mi! ^^

Y esto es todo por hoy, espero que os haya gustado tanto Lady Desidia como mí! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis