Páginas

divendres, 21 de juny del 2013

Estiu, t'estàvem esperant!!! / Verano, te estávamos esperando!!!

I és que després d'aquesta primavera tan fresqueta i plujosa, crec que tots ens moríem de ganes de que comencés l'estiu i amb ell, el bon temps, el sol, les terracetes dels bars, i la platja.

Y es que después de esta primavera tan fresquita y lluviosa, creo que todos nos moríamos de ganas de que empezara el verano y con él, el buen tiempo, el sol, las terracitas de los bares, y la playa.
{Foto via: wood & wool stool}

Jo ja he començat a gaudir de tot això, però malauradament, ja s'acaba i aquesta nit ja torno cap a casa... :(, però no ens hem de desanimar que encara ens queda tot un estiu per endavant per gaudir!!!

Yo ya he empezado a disfrutar de todo esto, pero desgraciadamente, ya se acaba y esta noche ya vuelvo a casa... :(, pero no nos tenemos que desanimar que todavía nos queda todo un verano por delante para disfrutar!!!


Aquí us deixo amb unes imatges molt estiuenques, per a que us refresqueu una mica :P

Aquí os dejo con unas imágenes muy veraniegas, para que os refresquéis un poco :P

{Foto via: stellarsky}

{Foto via: A dapper dame}

{Foto via: A dapper dame}

{Foto via: We Heart It}

{Foto via: Indigo Crossing}

{Foto via: Live a lot}

{Foto via: Sweet Paul Magazine}

{Foto via: Tumblr}
{Foto via: Pretty Stuff}
{Foto via: Sorakeem}

L'anunci més esperat de l'hivern és l'anunci de Freixenet; a l'estiu però, crec que des de fa uns anys tothom espera aquells anuncis idíl·lics per Sant Joan a les platges de Menorca, Eivissa, Formentera... de Estrella Damm. Com cada any, l'anunci és fantàstic, la cançó però, penso que altres anys ha estat millor... Us deixo amb l'anunci i jutgeu per vosaltres mateixos. La cançó que sí que m'agrada és la del anunci de San Miguel.

El anuncio más esperado del invierno es el anuncio de Freixenet; en verano sin emabargo, creo que desde hace unos años todo el mundo espera aquellos anuncios idílicos por San Juan en las playas de Menorca, Ibiza, Formentera... de Estrella Damm. Como cada año, el anuncio es fantástico, la canción pero, pienso que otros años ha sido mejor... Os dejo con el anuncio y juzgad por vosotros mismos. La canción que sí que me gusta es la del anuncio de San Miguel.

                                      


                                      



{Foto via: East Coast Stars}
Feliç ESTIU!!

¡¡Feliz VERANO!!


dimarts, 18 de juny del 2013

Ha arribat una postal per a tu / Ha llegado una postal para ti

Hola! Sí!! Ha passat el carter aquest matí i t'ha deixat una postal de part meva! ^^

Hola! Sí!! Ha pasado el cartero esta mañana y te ha dejado una postal de mi parte! ^^


No sé vosaltres, però a mi m'encanta rebre postals dels familiars i amics quan marxen de vacances i evidentment també m'agrada molt enviar-les, així que aquesta és per tots vosaltres que em seguiu diàriament i em llegiu. 

No sé vosotros, pero a mí me encanta recibir postals de familiares y amigos cuando se van de vacaciones y evidentemente también me gusta mucho enviarlas, así que esta es para todos vosotros que me seguís diariamente y me leéis.



"Hola familia! Hoy en vez de escriviros desde el comedor de mi casa, os escribo desde Menorca, sentada en el jardín del apartamento, escuchando los pajarillos. Menorca es muy bonita, 100% recomendable, así que, cuando vuelva y me recupere del síndrome postvacacional, prometo en el blog guía de Menorca! Muchos besos. Montse."


Trobo que és un costum que malauradament s'està perdent... :( Des de que estem tan informatitzats, i és una llàstima! 

Creo que es una costumbre que desgraciadamente se está perdiendo... :( Desde que estamos tan informatizados, y es una lástima! 


Així que us proposo un repte! Aquest estiu, inundem les bústies dels nostres familiars i amics amb les postals dels nostres viatges! ^^ Us animeu?

Así que os propongo un reto! Este verano, inundamos los buzones de nuestros familiares y amigos con las postales de nuestros viajes! ^^ ¿Os animáis?


Una abraçada!

¡Un abrazo!


divendres, 14 de juny del 2013

Tancat per vacances / Cerrado por vacaciones

Si!!! M'en vaig una setmaneta de vacances, a desconnectar, renovar energies i a posar-me ben moreneta! ^^ 

Si!!! Me voy una semanita de vacaciones, a desconnectar, renovar energías y a ponerme bien morenita! ^^

Però no marxo del tot, em podeu continuar seguint a Instagram, així descobrireu quin és el meu destí de vacances...!! ^^ I si no teniu Instagram, a la part dreta del blog teniu les últimes fotos que vaig penjant.

Pero no me voy del todo, me podéis continuar siguiendo en Instagram, así descubriréis mi destino de vacaciones...!! ^^ Y sino tenéis Instagram, en la parte derecha del blog tenéis las últimas fotos que voy subiendo.

{Foto via: The Everygirl}

Fins la tornada!

Hasta la vuelta!


dimarts, 11 de juny del 2013

Entre Núvols de Cotó fa un anyet!!! / Entre Núvols de Cotó hace un añito!!!

Un dia com aquest, fa un any, vaig obrir aquest blog amb la intenció de compartir amb el món, les meves manualitats, receptes i totes aquelles coses que m'agraden. Ha estat un any ple d'experiències i on he conegut un munt de gent meravellosa.

Un día como este, hace un año, abrí este blog con la intención de compartir con el mundo, mis manualidades, recetas y todas aquellas cosas que me gustan. Ha sido un año lleno de experiencias y dónde he conocido un montón de gente maravillosa.

I avui, per fer honor al nom del blog, parlarem de núvols! Per què serà que m'agraden tant? És que m'agraden en totes les seves varietats...

Y hoy, para hacer honor al nombre del blog, hablaremos de nubes! ¿Por qué será que me gustan tanto? Es que me gustan en todas sus variedades...
També volia aprofitar per donar-vos les gràcies a tots aquells que esteu darrere la pantalla de l'ordinador, perquè sense vosaltres no seria possible. Mai em cansaré de donar-vos les gràcies per llegir-me, per comentar-me, ja que un blog, sense aquest feedback no seria un blog.

También quería aprovechar para daros las gracias a todos aquellos que estáis detrás la pantalla del ordenador, porque sin vosotros no sería posible. Nunca me cansaré de daros las gracias para leerme, para comentarme..., puesto que un blog, sin este feedback no sería un blog.

Definitivament, m'encanta viure als núvols! I ja sabeu, podeu venir a visitar-me quan vulgueu! SEMPRE sereu ben rebuts!!

Definitivamente, me encanta vivir en las nubes! Y ya sabéis, podéis venir a visitarme cuando queráis! SIEMPRE seréis bien recibidos!!

Via

Una abraçada.

Un abrazo.


divendres, 7 de juny del 2013

Pastís de maduixes amb nata i xocolata / Pastel de fresas con nata y chocolate

Avui us deixo una recepta dolça per si us animeu a fer-la el cap de setmana. Aquest pastís va ser un encàrrec que em va fer la Lidia pel 50è aniversari de la seva mare.
Anem amb la recepta!

Hoy os dejo una receta dulce por si os animáis a hacerla el fin de semana. Este pastel fue un encargo que me hizo Lidia para el 50 aniversario de su madre.
Vamos con la receta!


PASTÍS DE MADUIXES AMB NATA I XOCOLATA

> BESCUIT:

* Ingredients (per a un motlle de 20cm):

- 120g de mantega a temperatura ambient.
- 420g de sucre normal.
- 360g de farina de rebosteria.
- 360ml de llet.
- Un polsim de sal.
- 1 culleradeta d'essència de vainilla.
- 3 ous.
- 1 sobre de llevat (tipus Royal).


PASTEL DE FREAS CON NATA Y CHOCOLATE

> BIZCOCHO:

* Ingredientes (para un molde de 20cm):

- 120g de mantequilla a temperatura ambiente.
- 420g de azúcar normal.
- 360g de harina de repostería.
- 360ml de leche.
- Una pizca de sal.
- 1 cucharadita de esencia de vainilla.
- 3 huevos.
- 1 sobre de levadura (tipo Royal).


* Elaboració:

Posarem la mantega a temperatura ambient a la batedora fins que ens quedi consistència pomada. Afegirem el sucre i batrem fins que quedi ben integrat.
Afegirem els ous un a un, l'essència de vainilla i la meitat de la llet.
Afegim la farina i la sal alternant amb la resta de la llet. Deixarem batre a velocitat baixa fins que ens quedi tota la massa ben homogènia.
Amb el forn preescalfat a 160ºC dalt i baix, courem el bescuit uns 50 minuts o fins que l'escuradents surti net.

* Elaboración:

Pondremos la mantequilla a temperatura ambiente en la batidora hasta que nos quede consistencia pomada. Añadiremos el azúcar y batiremos hasta que quede bien integrado.
Añadiremos los huevos uno a uno, la esencia de vainilla y la mitad de la leche.
Añadimos la harina y la sal alternando con el resto de la leche. Dejaremos batir a velocidad baja hasta que nos quede toda la masa bien homogénea.
Con el horno precalentado a 160ºC arriba y bajo, coceremos el bizcocho unos 50 minutos o hasta que el palillo salga limpio.


> GANACHE DE XOCOLATA:

* Ingredients:

- 500g de xocolata de postres (jo vaig utilitzar Nestlé Postres).
- 250ml de nata líquida 35% MG (Matèria Grassa).

> GANACHE DE CHOCOLATE

* Ingredientes:

- 500g de chocolate de postres (yo utilicé *Nestlé Postres).
- 250ml de nata líquida 35% MG (Materia Grasa).

* Elaboració:

Tallar la xocolata a trossets ben petits (jo ho faig amb el robot) i deixar-ho en un bol.
Escalfar la nata en un cassó (vigilant que no arribi a bullir) i abocar-la damunt de la xocolata. Deixar reposar 5 minuts, i després batre fins que la barreja quedi homogènia i espesa, amb textura de llet condensada.

* Elaboración:

Cortar el chocolate a trocitos muy pequeños (yo lo hago con el robot) y dejarlo en un bol.
Calentar la nata en un cazo (vigilando que no llegue a hervir) y vertirla encima del chocolate. Dejar reposar 5 minutos, y después batir hasta que la mezcla quede homogénea y espesa, con textura de leche condensada.


> MUNTATGE:

* Ingredients:

- Nata per montar (35% matèria grasa).
- Maduixes.
- Virutes i barquets de xocolata.
- Xocolata de cobertura.

Un cop fred el bescuit el tallarem per la meitat, per farcir-lo amb nata i maduixes filetejades. I el recobrirem amb la ganache de xocolata. un cop cobert, posarem més nata al damunt i decorarem per sobre amb maduixes tallades per la meitat, virutes i barquets de xocolata.
Per fer la decoració del voltant del pastís, escalfarem al microones xocolata de cobertura i la posarem en un biberó amb una boquilla rodona. Damunt d'un paper de forn, realitzarem les formes desitjades amb la xocolata (us recomano que les línies siguin gruixudes, ja que un cop sec, us serà més fàcil de treure del paper de forn i no se us trencarà tan fàcilment). Un cop fredes, ja les podeu col·locar al voltant del pastís.

> MONTAJE:

* Ingredientes:

- Nata para montar (35% materia grasa).
- Fresas.
- Virutas y barquillos de chocolate.
- Chocolate de cobertura.

Una vez frío el bizcocho lo cortaremos por la mitad, para rellenarlo con nata y fresas fileteadas. Y lo recubriremos con la ganache de chocolate. una vez cubierto, pondremos más nata encima y decoraremos por encima con fresas cortadas por la mitad, virutas y barquillos de chocolate.
Para hacer la decoración del borde del pastel, calentaremos al microondas chocolate de cobertura y lo pondremos en un biberón con una boquilla redonda. Encima de un papel de horno, realizaremos las formas deseadas con el chocolate (os recomiendo que las líneas sean gruesas, puesto que una vez seco, os será más fácil de sacar del papel de horno y no se os romperá tan fácilmente). Una vez esten frías ya las podéis colocar alrededor del pastel.


Què tingueu un dolç cap de setmana!

¡Qué tengáis un dulce fin de semana!



dimecres, 5 de juny del 2013

Mini necesser amb cremallera / mini neceser con cremallera


Avui us porto un mini necesser que vaig fer al curs de costura de cremalleres a la Duduá.
És petit i pràctic per portar al bolso. Jo sempre en porto un.

Hoy os traigo uno mini neceser que hice en el curso de costura de cremalleras en Duduá.
Es pequeño y práctico para llevarlo en el bolso. Yo siempre llevo uno.


Petonets.

Besitos.


dilluns, 3 de juny del 2013

Àlbum d' scrap: Cabanes

A principis del mes passat vaig fer un curs d'scrap a Cromatismes amb la Big Shot. Vam crear un àlbum amb tot de troquels de la big shot. L'àlbum el vaig trobar preciós i a més a més em va agradar, perquè no havíem de portar fotografies al curs (ja que en aquell moment no sabia quines fotos posar...), i a posteriori a casa les podríem col·locar sense problema.

A principios del mes pasado hice un curso de scrap en Cromatismes con la Big Shot. Creamos un álbum con todo de troqueles de la big shot. El álbum lo encontré precioso y además me gustó, porque no teníamos que llevar fotografías al curso (ya que que en aquel momento no sabía qué fotos poner...), y a posteriori en casa las podríamos colocar sin problema.


Així que vaig guardar-me l'àlbum per posar les fotos de les Cabanes als Arbres. Un dia tan especial com aquest és mereixi un bon àlbum. ^^

Así que me guardé el álbum para poner las fotos de las Cabañas en los Árboles. Un día tan especial como este es merezca un buen álbum. ^^

Així que aquí us deixo amb les imatges de l'àlbum.

Así que aquí os dejo con las imágenes del álbum.





Feliç setmana!

¡Feliz semana!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis