Páginas

dijous, 27 de setembre del 2012

Fem un passeig en bici?

Tal i com us vaig prometre en aquesta entrada, us vaig dir que aviat us ensenyaria el meu primer brodat amb agulla màgica i tal com es diria en castellà "lo prometido es deuda", així que avui toca complir amb aquesta promesa i ensenyar-vos el meu primer brodat.

Què us sembla si anem a fer un passeig en bicicleta?


Des de fa un temps que m'he enamorat de les bicicletes... No és que sigui una amant d'anar en bici... (és més, fa anys que no agafo una bicicleta! Tot i que últimament en tinc ganes... Però ja se sap, la falta de temps... Bé, i de bici...) Però m'encanten les bicis, la seva estructura, el seu disseny...


Això doncs, anem a fer aquest passeig? Anem a imaginar, una bicicleta, amb la seva cistella al davant, plena de floretes molt colorides que fan molt bona olor, passejant, per un parc. Quin parc? Doncs... un parc per exemple d'Amsterdam, enorme, ple d'arbres, silenciós, tranquil, on només es senten els ocellets, on hi ha molta gespa també.


La gespa! m'encanta l'olor de la gespa acaba de tallar, humida. Després del passeig, per recuperar energia, ens estirem a la gespa a llegir un bon llibre. I per una estona desconnectem de la resta del món, ens relaxem i gaudim d'aquest moment per nosaltres.


Què tal? Us ha agradat la passejada?

A mi sí! Ha estat molt relaxant. ^^



.mOntse.!


dilluns, 24 de setembre del 2012

"Carvant" segells amb l'Ishtar Olivera

Els dies de vacances ja es van esgotant i els haig d'aprofitar al màxim, i per aprofitar-los, ahir vaig fer un curs de "carvatge" de segells amb l'Ishtar Olivera, ja us vaig parlar d'ella en aquest post, quan vaig fer el curs de paper japonès amb ella i amb la Neus de All Washi Tape. Vaig passar un molt bon dia, amb molt bona companyia, explotant al màxim la creativitat, amb una professora excel·lent, l'Ishtar és encantadora, dolça i tota una artista. El lloc on es va realitzar el curs, ideal, el B14, l'aula super espaiosa i lluminosa, la música excel·lent i l'ambient, immillorable.



Quan vam arribar estava tot així de bonic, material apunt per començar.

Les primeres hores del taller les vam dedicar a "carvar" els nostres propis segells, podien ser imatges que nosaltres haguéssim portat de casa o bé, l'Ishtar ens va facilitar revistes japoneses de segells per tal que trobéssim la inspiració a l'hora de fer els nostres segells.

Pots "carvar" en positiu o en negatiu, tu tries.

Hi havien unes quantes revistes japoneses com aquesta, maquíssimes, plenes d'inspiració.


Kit de "carvatge"


Els meus primers segells

La segona part del curs, va consistir en aplicar diverses tècniques d'estampació, com l'embossing, amb els nostres segells i amb els de l'Ishtar. Vam fer una capsa per guardar els nostres segells, vam decorar una llibreta on poder estampar-los i van decorar també unes targetes.






Ara, a "carvar" com una boja. Ja tinc un munt de dibuixets que vull estampar!

L'Ishtar i jo
Bona Mercè!



.mOntse.!

dijous, 20 de setembre del 2012

GreenGate

Avui us porto una marca que em té enamorada. Coneixeu GreenGate? És una marca danesa que es dedica a la comercialització d'accessoris per a la llar, teles, roba de casa, parament per a la cuina, amb colors i estampats ideals, amb un cert toc nòrdic. Tenen tasses, vaixelles, safates, fonts, draps de cuina, devantals, coixins... En fi, un munt de productes perfectes per fer de la teva casa una llar molt més acollidora, i per sorprendre als teus convidats amb la presentació de les teves receptes. Trobo que també és un regal ideal, bé... a mi m'encantaria... hahahahaha.

Us mostro algunes fotografies amb productes GreenGate que crec de ben segur us encantaran. ^^













Què us ha semblat? Jo m'ho compraria tot! ^^ GreenGate no té botiga al nostre país, però hi ha botigues online on pots comprar part dels seus productes.
En el blog CharHadas trobareu un munt de botigues físiques on podreu anar també a comprar productes GreenGate.

Si voleu veure la nova col·lecció A/W 2012 de GreenGate només cal que cliqueu sobre la següent imatge.





.mOntse.!

dilluns, 17 de setembre del 2012

Curs combinat postreadicción

En una altra ocasió ja us vaig parlar de Julia de Postreadicción, concretament aquí, en l'entrada on us ensenyava les meves primeres galetes amb paper fondant. Doncs aquest cap de setmana, Julia ha estat impartint cursos a Barcelona, de galetes, cupcakes, cakepops... I jo hi vaig anar-hi ahir. El curs que vaig fer? Doncs un combinat de galetes, cupcakes i cakepops, podent fer un mix de tots, perquè quedar-me amb una sola cosa... no? Ja que ve la Julia fins a Barcelona, anem a aprofitar-la al màxim, i vaja si ho vaig fer.
Va ser un matí molt agradable, la Julia és encantadora i molt dolça, ens va ensenyar un munt de tècniques, trucs i consells a l'hora de decorar i vam poder posar en pràctica tot el que ens anava dient. A més a més ens va cuidar super bé, pel mig de la taula teniem un surtit de galetes boníssimes fetes per ella per poder anar picant, ah! I llaminadures també.

L'entrada d'avui no promet ser ni molt llarga ni tenir unes excel·lents fotografies, però és que realment no estava massa per les fotos, sinó que per no perdre'm ni un detall del que deia la Julia.
Us deixo algunes de les fotos que vaig anar fent amb el mòbil.














.mOntse.!

dissabte, 15 de setembre del 2012

Coulant de xocolata

Ja és dia 15 i per tant avui toca participar a la Recepta del 15. La proposta d'aquest mes és la xocolata. Quina delícia! M'encanta la xocolata, està tan bona, és la meva perdició. Confesso que sóc addicte a la xocolata! A més hi ha tants formats, que si xocolata negra, amb llet, blanca, amb trossets, d'ametlla, avellanes, a la taronja, amb menta, xocolata desfeta, de cobertura, el meravellós món dels bombons... Es poden fer tantes i tantes coses amb la xocolata... Des de les típiques postres dolces amb xocolata com deliciosos plats salats com sería per exemple, mandonguilles de ceps amb salsa de xocolata.

És tan preuada la xocolata que fins i tot l'escriptor i poeta Miquel Martí i Pol li va dedicar dos poemes.
Per participar a la recepta del 15 d'aquest mes he triat un dels meus postres preferits. El Coulant de Xocolata. Va ser creat pel chef francès Michel Bras en 1981, 'Coulant' vol dir que flueix, i vet aquí el secret d'aquestes delicioses postres, un mini bescuit que quan comences a menjar-lo descobreixes que amaga en el seu interior una deliciosa xocolata desfeta.

Us deixo aquí la meva recepta de coulant de xocolata per a que us animeu a fer-la.


INGREDIENTS:

- 6 ous.
- 250gr. de xocolata fondant (Jo he utilitzat la rajola de xocolata de Nestlé Postres).
- 225gr. de mantega.
- 225gr. de sucre.
- 80gr. de farina.
- 12 motlles d'alumini (els de la mida de flam aniran bé).


PREPARACIÓ:

Posem les clares a punt de neu.
Desfem la mantega i la xocolata al microones o bé al bany maria.
Barregem els ous (les clares i els rovells), la mantega i la xocolata i hi afegim el sucre i la farina. Un cop ho tinguem ben remenat, posem la pasta a les terrines omplint 3/4 del recipient.
Posem les tarrines al congelador un mínim de 12 hores.
Per coure els coulants hem d'escalfar el forn a 180 graus. Un cop calent, posem les tarrines més o menys 15 minuts (depenent el forn) però s'ha de veure com els coulants pugen pel centre com una magdalena.
Un cop hagin pujat ja es poden treure del forn, es serveixen calents o tebis.



Pots acompanyar el coulant amb el que més t'agradi, a mi personalment, m'encanta acompanyar-ho amb un bon gelat de vainilla, el contrast entre calent i fred i el gust de la vainilla, el fa encara més bo.

NOTES: Si es la primera vegada que feu coulants, jo us recomanaria que enfornéssiu primer només un, d'aquesta manera podeu valorar el grau de cocció del coulant i veure si us agrada més o menys fluid per dintre. El que més m'agrada d'aquesta recepta? És que el coulant es conserva mesos en el congelador, i els pots anar traient mica en mica, en funció de quan te'ls vulguis menjar. Pot ser una reserva per si un dia venen algunes visites inesperades, o per algun d'aquells dies en els que estàs plof, i et venen unes ganes irrefrenables de menjar xocolata! ^^





Bon cap de setmana.


.mOntse.!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis