Páginas

divendres, 29 de juny del 2012

Alex and Ani (+) ENERGY

Hola! Avui és divendres, i la gran majoria de vosaltres (per no dir tots) esteu pensant... "Per fi és divendres!" o "Ja arriba el cap de setmana!". Frases, he de confessar,  que fa uns anys que odio força. Ara tots estareu pensant... que diu aquesta?... s'ha tornat boja!... no sap el que està escrivint... Doncs sí que ho sé... Quan anava al cole, a la ESO o a Batxillerat, també era de les que deien "oohh, per fi divendres!", però des de que vaig començar la carrera, i sobretot ara estic treballant, sempre penso "puuff... ja és divendres...", mentre que em faig un tip de llegir per facebook... "què bé! Ja és divendres...!", "quines ganes tenia de que arribés el cap de setmana...". El cas és, que per molt extrany que us sembli, sí! Els caps de setmana també es treballa! I els festius i els ponts, i aquells dies en els que penses: "ara mateix ningú està treballant, és impossible!", com ara Nadal, Cap d'any per la nit, etc etc. El món de la sanitat és el que té i si ets infermera, suplent, i còrren els temps que còrren, ja ni t'ho explico! Ets l'últim mico del món, i treballes tots aquests dies inimagibles en els que pensaves que es poguès treballar, mentre la gent fa plans i tu molt alegrement dius: "ho sento, però jo no puc, treballo demà" i et contesten: "demà????!!! Però si es diumenge????!!!" i tu: "sii... i??". Aquesta sòc jo!! Encanta de conèixe't ^^! Tot i que avui... podria dir per una banda per fi és divendres! Perquè és l'últim dia de classe del "Màster del universo" com li diu la meva jefa... i serà l'últim divendres que hauré d'agafar el tren, per anar al Clínic a fer classe, que no us podeu imaginar les ganes què en tinc! Però per una altra banda... Puuff, ja ha arribat el divendres... Cap de setmana de treballar, i no és que només treballi el finde i després tingui dilluns festa, nooooo...!!! Sinó que enganxo el finde, amb tota la semana següent de feina, inclòs el cap de setmana següent, tot seguidet... I a més a més, és cap de setmana de festa major aquí Terrassa, què divertit!!!!


Però bé, aquesta entrada d'avui no era pas per fotre tot aquest roio... (tot i que ja us l'he fotut... :P), sinó que avui vull dedicar la meva entrada als complements! M'encanten els complements, i fa uns mesos, concretament a l'Abril vaig descobrir una nova marca de bisuteria que em va encantar! Alex and Ani. La vaig descobrir en una joieria de Terrassa, tas joies, anava amb la meva àvia perquè havíem de fer un regal a una de les meves cosines, la Laura (que sé que llegeix el meu blog, tot i que ara està de vacances a lo Estrella Damm (quina envejaaaa :D), i li farà ilusió llegir-ho, i ja de pas, farem propaganda del seu blog: NSEW//BARCELONA, entreu-hi, trobareu moltes entrades super interessants pel que fa a moda! :P), i a l'aparador vaig veure unes pulseres molt mones que em van agradar molt, vaig entrar i va ser on vaig descobrir el món de Alex and Ani. Evidentment va ser el regal d'aniversari de la meva cosina, però jo, molt responsable, i fent terapia per evitar caure en la temptació, no em vaig comprar cap pulsera, fins fa dues setmanes, que ja no em vaig poder ressistir més i em vaig deixar endur :) hahahaha.
És una marca molt reconeguda a Estats Units, aquí fa molt poc que ha arrivat, però està tenint molta acceptació, i causa sensació entre moltes estrelles de Hollywood!

Per qui no conegueu encara la marca, us deixo informació molt més acurada.


Alex and Ani porta el nom de les dues filles grans de la seva creadora, la dissenyadora Carolyn Rafaelian, una marca amb un marcat toc vintage; polseres, collarets, arrecades i anells, dissenys originals i nous.



Les joies d'Alex and Ani transmeten la creença espiritual de la seva creadora, qui pensa que cadascun pot transmetre la seva pròpia força i poder a través del que portem posat. Com indica en el propi logo de la signatura, (+) Energy, l'energia positiva està present en totes les seves creacions. Cada símbol i cada pedra utilitzada posseeix un significat específic, sempre relacionats amb missatges positius d'amor, energia, pau, espiritualitat i estil de vida.




A més, Alex and Ani és una marca molt sensibilitzada amb el medi ambient i el compromís social, realitzant projectes solidaris de col·laboració amb associacions i ONG’s. Per si no fos poc, és una empresa Eco Friendly, ja que totes les seves peces estan elaborades als Estats Units, amb materials reciclats que obtenen del propi país, amb la finalitat de respectar el Medi ambient i protegir el nostre planeta i el nostre futur.





Amb un estil molt particular i fàcilment reconeixedor, les peces presenten diferents acabats i tons, jugant amb plates i ors envellits o brillants, de vegades combinats amb lluminoses pedres de colors. Un aire vintage i neohippy que no té en compte les talles, gràcies a l'original sistema d'ajust expandible dissenyat per la pròpia Carolyn Rafaelian.
Us agrada la meva nova troballa?? :D



Què passeu un bon cap de setmana tots aquells que pogueu hehehe i BONA FESTA MAJOR! Jo a treballar! ^^

.mOntse.!



dijous, 28 de juny del 2012

Curs cuina sana Lékué

Ahir, després de passar el dia prenen els primers rajos de sol a la piscina, al vespre vaig anar amb la meva tieta a un curs de cuina sana amb les silicones de Lékué.
A on? A Milar Paloma, a Terrassa. Si si, ells són els culpables de la meva addicció als cursos de galetes, cupcakes, cakepops, pastissos... Ja que farà uns mesos, estava jo tan tranquil·la llegint el Diari Terrassa, quan vaig veure una notícia que promocionava els nous cursos que farien a Milar Paloma, i com que sempre m'havien cridat l'atenció aquests tipus de cursos, i ara tenia la oportunitat de fer-los aprop de casa, vaig dir, va! Provarem... I perquè ho vaig dir... La noia que fa els cursos de rebosteria és la Joana de Hadas y Grumetes, una artista! Té unes mans... fa cada cosa... Jo de gran vull ser com ella!
Però bé, anem a centrar-nos, que avui us vull parlar de la cuina sana, perquè és clar, desprès de tants dolços, bé ho haurem de compensar d'alguna forma.

Lékué és una empresa catalana, si, si, catalana, (amb això ja s'ho ha guanyat tot :D), present a més de 40 països que es dedica a la fabricació d'estris de silicona per a la cuina. Fan motlles per rebosteria, estris de cuina, de rebosteria, cuina al vapor... I de la cuina al vapor és del que va anar el curs. La cuina al vapor és molt saludable i a Lékué s'hi troben productes com l'estoig de vapor, la vaporera o el rostidor de vapor, com a alternatives a l'olla de pressió tradicional. S'hi pot cuinar tot tipus d'aliments, pots fer arrossos, pastes, verdures, llegums, patates, carns, peixos, postres, pa, etc etc, tot sense greixos i olis, i a més a més en un obrir i tancar d'ulls, els temps de cocció són molt curts, realment és veure-ho per creure-ho. Ah! Oblidar comentar, que es cuina al microones, tot i que algunes receptes també es poden fer al forn.


Jo vaig quedar meravellada, una cuina sana, en molt pocs minuts, sense complicacions (col·locar els aliments en les silicones i al micro), pràcticament no embrutes res, i el més important, està tot BONÍSSIM!
Realment és una cuina de supervivència ideal! I sobretot per si tens poc temps per dedicar-li a la cuina.
Les receptes que vam fer durant el curs van ser: 
- Pa de brioche
- Arròs basmati amb verduretes
- Verdures farcides de cuscus
- Ou poché amb espàrrecs rúcula i parmesà
- Filet de porc amb patates i curry
- Crumble mascarpone

Bé uns deixo amb unes fotos de com va anar ahir el curset.









Quina bona pinta veritaat?? També us deixo unes quantes fotos de l'Atelier de Milar Paloma i d'algunes de les creacions de la Joana que hi han exposades.










Com us podeu imaginar, ahir mateix ja vaig adquirir el meu super kit de cuina sana de supervivènciaa! :P A cuinaaar! hahahahaha


.mOntse.!





dijous, 21 de juny del 2012

Curs coques de Sant Joan

Com ja sabeu, o us anireu donant compte, sóc una addicta als cursos! Doncs bé, ahir, com que ja arriba la diada de Sant Joan, em vaig apuntar a un curs de Coques de Sant Joan a Manenas, Barcelona, és una bogeria anar a aquesta botiga... tenen de TOT! Infinitat de tallapastes, estris per fondant, colorants, essències... els ulls se'm surten de les òrbites...
Bé doncs, el curs ens el va fer Antoni Ribas, un excel·lent professor de cuina, que a més és reconegut com un dels millors en masses. va ser un taller intens, vam fer coca de brioix, coca de llardons i coca de vidre (no sabria dir-vos quina era la mes bona... estaven... BONÍSSIMES).

Aquí teniu al Toni preparant les masses, ahir no li va caldre anar al gimnàs... tan amassar... 


Les coques de llardons ja estan llestes per enfornar


Mentre es feien totes les coques ens va fer una mini classe teòrica sobre les farines, i si són de força o no, segons la quantitat de gluten o midó que portin... i també de forns, que si dalt i baix, ventilador turbo, convecció... què és millor???


I aquest és el meravellós resultat de les coques!!!




REALMENT EXQUISITES!!

Vaig estar molt atenta a classe, i vaig anotar-me tots els consells que va donar en Toni, així que aquest res de comprar la coca a la pastisseria!! Prometo que les faré jo... Aviam com hem queden, si em queden la meitat de bones que van sortir aquestes, estic segura que aquest any triomfaré com la Coca-cola! :P Ja us explicaré com m'ha anat la meva experiència amb les coques, perquè això de les masses és tot un món, i ahir es veia molt fàcil... però desprès un s'ha de posar... i les coses ja no es veuen tan fàcils com semblaven. 

Aviam si em trobeu a la foto... surto amagadeta... ^^





Canviant de tema, aprofito aquesta entrada per dir-vos que he canviat la presència del meu blog, molt molt millor aquesta oi??... També he afegit pestanyetes noves amb links de webs i llocs interessants, perquè li doneu un cop d'ull i mica en mica aniré afegint més cosetes.

Ah! I també volia col·locar un afegit a la entrada anterior del curs de paper japonès, ja que l'altre dia la Neus de All Washi Tape, va actualitzar el seu blog amb el curs que vam fer i va penjar fotos que va fer ella, i em va fer mooolta il·lusió, perquè en una de les fotos surto jo!! hehehe No és que surti massa bé a la foto... però hi surtooo! hahahahaha
Us passo el link: Taller de paper japonès.


.mOntse.!

dimarts, 19 de juny del 2012

Taller de paper japonès

Diumenge vaig assistir a un taller de paper japonès a Coco Mat Barcelona. Va ser genial! Cinc hores fent manualitats, amb papers japonesos, cintes, cordills i washi tape! Per un moment va ser com tornar a l'escola! Haig de donar les gràcies enormement a les professores, la Neus i l'Ishtar! Són unes artistes i a més a més són encantadores. Elles fan cursos per separat, però de tant en tant s'ajunten i fan cursets plegades. He de dir que l'Ishtar va venir expressament des de Londres a fer-nos el taller, ja que ella viu allà, així que mil gràcies per haver vingut. Us deixo els links dels seus blogs, plens de mil idees meravelloses. El de la Neus és "All washi tape" i el de l'Ishtar és "Ishtar Olivera".


Bé, el lloc no podia ser més acollidor, la foto de sobre és el mostrador de Coco Mat, és una tenda que inspira bon rotllo, venen articles de benestar i confort, i mobles per la llar i hotels, tot amb materials naturals procedents de fonts renovables. La seva especialitat són els llits; diuen que fabriquen els millors llits del món i de la manera més sostenible possible. La veritat és que còmodes es veien...


L'entorn era inmillorable, però la companyia era excel·lent. Va ser una sorpresa trobar gent, amb la que comparteixes les mateixes aficions, van a comprar i estan fascinades amb les mateixes botigues a les que tu t'arruïnes cada cop que hi vas, llegeixen cada dia els mateixos blogs que tu... En fi, que va ser un plaer compartir tot el matí amb elles!


I mans a l'obra! Material imprescindible per a la realització dels projectes del dia: crear un mòbil, un vas per espelmes, una capsa de Selft Packaging i una carpeteta! Vaig acabar amb les mans pringades de cola per tot arreu! Però... i lo bé que m'ho vaig passar...!!!

El washi tape no podia faltar damunt la taulaaa!!

A punt per fer els nostres mòbils

Aquest és el mòbil que vaig fer jo


Es nota que vam estar treballant força no??

A mig matí vam fer un kit-kat, per picar i prendre un te, la Neus va portar una coca de pinyons d'una pastisseria del seu poble que es diu Pa de Pessic, que estava BONÍÍÍSSIMA!!!


Després vam continuar els nostres projectes!


Del que estic completament enamorada és de la carpeta! N'estic segura que en faré més a casa! 


Avui he anat a la merceria i he comprat unes gomes...

Què us sembla?
Per si encara no ha quedat clar del tot, va ser un matí excel·lent, és el primer curs que faig d'aquest tipus, i us he de confessar que no serà pas l'últim!


.mOntse.!


diumenge, 17 de juny del 2012

Muffins de plàtan i xocolata

Recepta del dia: MUFFINS DE PLÀTAN I XOCOLATA! Combinació irresistible.


La massa del muffins amb plàtan natural, boníssimaaa! I trobar-hi pepites de xocolata, deliciós!!!Jo no sé vosaltres... però jo tinc la mania de provar tootes les masses que faig, abans de emmotllar i posar en el forn, si si, crues! M'encanta menjar-me les masses crues a cullerades, estan boníssimes, i aquesta era realment boníssima! 


Bé doncs, aquí us deixo la recepta.

INGREDIENTS
480g de farina
1 culleradeta de llevat en pols
1 culleradeta de bicarbonat
200g de sucre
2 plàtans grans rallats o picats
100g de llavors de xocolata
280ml de llet
2 ous
110g de mantega
1 polsim de sal



PREPARACIÓ

Tamisar la farina amb el llevat, bicarbonat i sal.
Barrejar els ous amb el sucre amb la mantega pomada, afegim la llet a la barreja anterior.
Incorporem els plàtans i les pepites de xocolata.
Finalment tirem la farina, procurant no remoure en excés, és a dir, quan tinguem tota la farina incorporada no barrejarem més la massa.
Emplenem els nostres motlles gairebé fins a a dalt i els fornegem (en forn preescalfat) a 180 graus durant 20-25 min. Comprovarem que estan fets introduint un escuradents o vareta i comprovant que aquesta surt neta.
(Si les vostres càpsules no són rígides recordar que heu de ficar-les en un motlle per cupcakes perquè no se'ns obrin).
Deixeu-los refredar en una reixeta... si podeu, perquè calentons estan de mort!



.mOntse.!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis